Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kto jeszcze ma dziś taki humor jak ja?

Polecane posty

I zobaczcie jakie to jest NIELOGICZNE. Po 1 dniu miałam odejść bo nie potrzebują żeby wyżej. A ja 3 miesiące - tak myślalam. Ale wyżej nie. Dlaczego? Przeciez nie mam dzieci. No to żle myślałam. I tyle. Ale te 3 miesiące mogłam chyba być. To nie jest stała praca. Ja tylko nie rozumiałam, ze MUSZE STAĆ o stała prace, żeby pasowalo. Tylko tyle. i to mieli powiedzieć w biurze. No to nic, ani słowa - rozmowa przez papiery? No to ja też miałam umowę z Polski i koniec. Bo po 1 dniu chcieć wyżej a język? A teraz po którym pierwszym dniu bo w sumie to był mój PIERWSZY DRUGI DZIEN I tyle. :(

Wiecie z Polski OD OSOBY by mi pasowało stac o stała prace TEMU PRZERZUT. jedyny powód. Bo się nie dam bo w Polsce babka była Ok i trochę zarobić bym mogla. To nie to wyrzut, żeby nic nie pasowało i zwalaj bo ze wsi. No to niech se zrobią teraz miasto wiecie. A w pierwszej pracy też jest tylko broda i sztuczny penis w ubikacji. Tyle umieją. Że biuro im pasuje i tyle. I moga być. A nie rozumieją tego Holendrzy - przez to tam są. Ja tego też nie rozumiałam i przez to mnie wyrzucili, a wiecie - ale uczciwe to jest - nie ma co. Bo po studiach to wyżej. No dobra - a papieros 10 lat temu? Co z tym? I tamta sytuacja? Nie należało tego wyjaśnić - moze nawet przed wyjazdem - zwalaj jak nie masz dzieci i koniec. Nawet na 5 minut. Bo wiecie ja musze iść do urzędu pracy. Chyba to rozumiecie. Albo i nie :(

Gość barbaro skoncz bredzic
wez sie za prace, moze zacznij od domowych obowiazkow? i przestan sie tak uzalac nad soba, pisanie tych bzdur ci w niczym nie pomoze, wez sie za robote to glupoty ci wyjda z glowy

I widzicie takie coś robicie i co dalej? Ale zobaczcie sztuczny penis i broda 1, 2, 3 praca, 4, 5, 6 i co? I praca w banku w Holandii i Niemczech i w USA też. MOJA i tyle. Taka jestem. Z brody i penisa w kiblu. Nawet światła nie trzeba gasić. Czesem trzeba. Może mnie też trzeba i koniec. Ale zeby odejść to musiałam tylko zgasić w kiblu po 1 dniu - na nocce też pasowało. I dlatego NIE dla wszystkich studentów i całej tej chołoty w Holandi bo to mi mieli powiedzieć, a tak wyszłam na taką chciwą dupę bo o tym nie wiedziałam że coś strasznego i mogłabym wrócić i gnoic tego holendra a tak do dziś ze mnie zlewa, z rodzicami trzyma. Po co? Na wakacje przyjedzie jak się wyprowadzę. taki bezczelny No to go zarąbię sierkierą jak przyjedzie. Tyle mi zostaje po Poniatowskiej i tyle. On co robi w życiu? Uczciwy jest? To na koniec siekierą mu łeb odrąbię i zaraz mi wszystko będzie pasować - w Niemczech też. Bo on ma niemiecki paszport ważny dłużej niż ja. No i co z tego? Co go to obchodzi? I tyle. A czyje to jest to nie wiem. Moje na pewno nie. To sie miał określić kto rządzi. Z resztą niech idzie do mamusi i niech jej nie ZEŻRE. Z miłości :(

Z miłości do wytrysku swojego penisa. Holender... :( Erazm czy raczej Orgazm z Roterdamu. Tak go nazywam i sie go pozbywam. ORGAZMEM Z ROTERDAMU :(

Jeszcze wam napisze - PRZYPOMNĘ - ogólnie ten kibel to był GWAŁT. Po to były zdjęcia po nagu. GWAŁT to był. Peruki to się pośmiać że takie dobre. Pochwalić wytwórce. Ale w kiblu to gwałt, żeby nie było, że to jest normalne. I pasowało im się ....wydać i mieć dzieci po tym. Po tych zdjęciach. I gdzie one są. A one na uczelnie bo TAKA KRZYWDA. A np. Agnieszka Smieszka nago na ulicy po dziecko, pózniej urodziła i UDUSIŁA WŁASNYMI RĘKAMI BEZ CHRZTU. I to nie jest krzywda i tragedia ludzka - takie cos na kiblu to jest krzywda i tragedia ludzka - no nie wnerwiajcie mnie :(

Najgorsze jest to, że w TAKIM RAZIE wiecie -do szkoły napisał jego ojciec - tego młodszego. I rozjebał mi cała maturę. To było jakby brata, a to był jego ojciec, a on to jedna nienawiść. Stąd nie poszłam na KUL bo nie pasowało. A napisał żeby jemu pasowała matura. Jedyny powód. No to mnie nie pasowała. I mieszkałam u ciotki i tak dalej... w 2 klasie chyba napisał. A on w pierwszej i tyle. A w szkole -ile jeszcze będą pisac i mnie spławili. A ja to tylko ten pierwszy list i Szekspir i anglistka a Goethe i germanistka.A tak? Biolog. I mnie ograjcie z tą biologią. NIGDY MNIE NIE OGRACIE.Nigdy. Taki jestem biolog. I tyle.

I zobaczcie ten uczęn co sie powiesił - co to warte? Matka by mu powiedziała - poczytaj se Szekspira i gra. Gdyby tym filologiem był. Bo ja nim byłam. Troche Szekspira i Goethego i jestem filologiem. Ale nic z tego I TO W TAKIM LICEUM. I jakoś żyję i dzieci nie mam. Co to za życie. To do rodziców i tyle. Za to mam Linneusza i Darwina - nie wiadomo po co. I tyle.

Gość KLEJNOTKAA1.
Owco ja Ci dam prace w banku:) ale z gola dupa musisz sprzatac i cyce mezowi mojemu DYROWI pokazywac

Gość Baśka musisz miec jakąs ofiare
z ludzi żeby sie powyżywać,uczepiłaś się innych i śmieszki bo jej zazdrościsz!Jesteś marną kreaturą ,ktoś Ci pomaga a Ty wymyślasz i obsmarowujesz! Marne ścierwo,dobrze Ci tak siedź i jęcz!

Po liceum - o to mi chodzi - powinnam mieć Szekspira i Goethego tak byłam zajechana podsatwówką. A tak? Linneusz ze snu i od matki - ale ze snu też, a Darwin od matki mocno i tyle. I widzicie jedyne co istnieje to moja podstawówka i kibel wysmarowany gównami, żeby to zlizać bo tak stoją o obiad w szkole na pewno. Będę robić to samo jak wyjadę do Holandii. Zostawiac na drzwiach moje odchody do zlizania że nie stoję o obiad w stałej pracy. Pasuje mi ona bez obiadu. A kto zliże - ale trzeba zlizać ten może iść wyżej. A to sama sobie zliżę. Ludzie nie takie rzeczy robią. A co jest gorszego od czegoś takiego? Seks ze zwierzetami powiem. Nie - to jest najgorsze. No to niech sie wyniosą wyżej w pracy z seksu ze zwierzetami. Bo po co to robię? Bo z tego pasuje przenieść się wyżej. Bo jak inaczej jeśli nie broda i sztucznym penisem - w sumie - po co produkują te penisy? A takie coś? A lesby? A gówien swoich wylizać to nie łaska? I tyle :(

Gość KLEJNOTKAA1.
owca ja ci oferuje prace w banku, bedziesz szorowac kibelek mojego meza dyrektora, godziwa praca, ja tez pracowalam wiele lat jako sprzataczka i tez pokazywalam dupe czasem:) i co na perfumy diora mam nie

Gość ej owca nie wymyslaj że ktos
ci kazał lizac gówna no bez jaj.A jak sama liżesz bo uroiłas sobie że tak trzeba to masakra jaksaś ;(

Wiecie wam napiszę . Klejnotka powinna sie rozwieśc. Taki zły mąż. Praca to tylko z gołą dupą i coś tam jeszcze - nago po prostu trzeba pracowac u niego. Nago w banku? To bez kasy. Ale wymyśliła. A ja jej poradziłam pety. Eee tam - wypalić ją na stała prace i tyle. Niech ma - za rok niech se to odkręci. Bo mi pasowała tam ta stała praca i dali mnie do tego Erazma - niech mu będzie że Erazm on jest, a nie Orgazm choć wiecie - pasuje idealnie Erazm z Roterdamu a Orgazm z Eidhoven. A nie? i tyle :( I koniec :(

Idż Keljnotka - dużo umiałaś po tej maturze. Kible szorować. O matko...ty miałaś WYNIEŚĆ SIE WYŻEJ ta ubikacją a nie szorowac i tyle. Kosze opróżnic na smieci - tyle mogłaś zrobić. Ale toalety nie powinnaś była sprzątać. Kuchnię to mogłas, pokoje, nawet piwnicę oraz strych. Ale łazienki nie powinnaś. Lustrem wyżej powinnaś sie umieć wyżej. Toaletą nie. Woda pod prysznicem może. DO BANKU ze sprzątaczki po maturze. Ale to bez mycia łazienki. Jak sprzątaś w banku to żle zrobiłaś. Bank mogłaś sprzątać i wtedy do sklepu jakiegos SUPER i tyle. Ale nie toalety. To nie. No z papierosem - paląc papierosa. A dalej nie paląc? Ale to pózniej ciągnie i tyle.

Po studiach chyba pasuje ze sprzątania banku dostac pracę stałą w banku i tyle. I tak moja siostra dostała pracę stała w banku i myślała, że to koniec. Koniec? To był dopiero początek. A wcześniej? No i tyle :(

Wiecie moja siostra miała studia i jej mówili że bo jej się w liceum stracił facet. Po prostu wyszedł z domu i nie wrócił. I dlatego na koniec przewodniczącą była ona, żeby sobie ograć maturę i tyle. I wszyscy ją za to przekreślili no to choc praca po studiach - z takiego czegoś. No dobra. Bo nie trzymała z matką, ale adoptek. No i małzenstwo pasowało. I wiecie - ona nie odpowiadała za to, że facet poszedł i nie wrócił. I WSZYSCY NA NIĄ. No wiecie co... :(

Wiecie moja siostra miała studia i jej mówili że bo jej się w liceum stracił facet. Po prostu wyszedł z domu i nie wrócił. I dlatego na koniec przewodniczącą była ona, żeby sobie ograć maturę i tyle. I wszyscy ją za to przekreślili no to choc praca po studiach - z takiego czegoś. No dobra. Bo nie trzymała z matką, ale adoptek. No i małzenstwo pasowało. I wiecie - ona nie odpowiadała za to, że facet poszedł i nie wrócił. I WSZYSCY NA NIĄ. No wiecie co... :(

Gość KLEJNOTKAA1.
a ty owca mozesz myc kibel w banku u mojego meza i co gardzisz ta praca? wolisz byc nadal bezrobotnym nierobem co gledzi na kafe calymi dniami idz do pracy, moj maz ci prace chce dac, bedziesz sprzataczka, w sam raz dla ciebie, nadajesz sie tylko do tego, wiec czego gardzisz ale musisz miec wielkie cyce i dupe by sprzatac bank, to warunek

Gość KLEJNOTKAA1.
jak masz brzydkie cyce to nawet na sprzataczke w banku mojego meza dyrektora sie nie nadajesz ewentualnie moge ci zaoferowac prace ciecia= ochroniarza w banku, jak zes brzydka to bedziesz udawala faceta ciecia ale dupe czasem musisz tez pokazac, nie ma za darmo nic, moj maz dyrektor lubi sempopatrzec na golizne