Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bOOOOOOOOOzek

Kto kontynuuje rozmowę ze zramolałym, zdziecinniałym ZS to idiota

Polecane posty

Gość bOOOOOOOOOzek

bez dwóch zdań, gadanie z tym nieszczęśnikiem i traktowanie go na poważnie nie świadczy za dobrze o rozmawiającym

Gość fw32r23
mi się zawsze wydawało, że on jest po 50-tce Ile tak naprawdę ma lat?

Gość same ofiary losu
jakim zramolalym 😠 nie jedna by chciala z nim przynajmniej na kawe nie tylko na kafe :P

Gość bOOOOOOOOOzek
Podobno 47, ale mamusia nie nauczyła rozmawiać. Ten idiota wszystkie rozumy pozjadał, tylko to sie liczy co sam powie. Wszystko nagnie do swojej jedynie słusznej koncepcji. A przyjrzyjcie sie jak prowadzi każdą rozmowę, jak zadufany w sobie małolat, stare chłopisko a takie głupie ze aż wstyd. Posiadacz prawdy ha hahaa

Gość oooo744
zramolały i zdziecinniały - to się raczej wyklucza

Gość mała czarna czekolada
47 lat i prawiczek? brzmi jak projekt

Gość bOOOOOOOOOzek
zramolały i zdziecinniały - to się raczej wyklucza I tu się z tobą nie zgodzę, każdy ramol ma zaczątki demencji czyli dziecinnieje

Gość nie przesadzaj tak
bo akurat ZS całkiem mądrze pisze i jest refleksyjno - spostrzegawczy, ja tam lubię jego teksty, pewnie nie lubisz ZS bo jego teksty są albo dla ciebie niewygodne albo niezrozumiałe, no ...myslę sobie że może dzieciakiem jeszcze jesteś i dlatego nie łapiesz sensu ????? (Wiek nie ma negatywnego wpływu na intelekt dopóki zdrowie psychiczne dopisuje.....starsi mają to co się nazywa mądrością życiową, więcej mieli czasu na zauważenie i przemyślenie wszystkiego, więcej wiedzą......ja cenię sobie mądrość starszych ludzi i nie mam zabetonowanego rozumu) Dzieciaku ty, dzieciaku !!!!

ZS jest moim wychodowanym wrogiem nr 1. Zasługuje jednak na tolerancje i wyrozumiałość.Wrogów należy szanować jak nie mozna inaczej dotrzeć do niego.:P

Gość otulinko kochana
:classic_cool: jakby to ujać :P