Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **Agula32***

Znowu Swiat mi sie zawalil-potrzebuje wsparcia!!!!

Polecane posty

Gość **Agula32***

Znowu zostalam sama...:( ja i cora:(:(:( nie mam juz sil na to zycie,dlaczego mam takiego pecha????Akurat ja!!!! Jak juz wszystko wydaje sie byc ok,to znowu sie sypie! A wszystko przez facetow! Boze-przeciez ja nie mamznowu takich wygorowanych wymagan!!!!!! Czemu zawsze trafiam na zaklamanych ludzi....:(:(:( Wy tez tak macie???? Nie mamjuz sil zaczynac wszystkiego od poczatku,no ile mozna...:(:( Co mam zrobic zeby w koncu miec spokojne,stabilne zycie...

Aniołek w kropki O jezuuu czy wy wszyscy nie możecie już jednego dnia wyżyć bez chłopa Ty nawet jednego zdania bez chłopa nie umiesz napisać 😴

Gość j56j565
myslisz ze tylko ty masz takiego pecha?? hahaha

fakt... 1-wyrazowe ale zdanie - i to faktycznie bez :P z tym że w domyśle jednak ten facet funkcjonuje :classic_cool:

Gość **Agula32***
nie,nie randka z internetu-nigdy nie bylam na takiej randce... Bylam z facetem 3 lata,ale powiedzialam-DOSYC-bo wykonczylabym sie nerwowo.... Dlaczego faceci nie potrafia rozmawiac o swoich potrzebach,problemach,tylko wychodza z trzakajacymi dzrzwiami....?:( Jak dzieci....,po co klamia,kreca,w zywe oczy...?Jak potem ufac takiemu gosciowi??? A potem przychodza i mowia-wybacz -kocham Cie! Co to za milosc???? W cholere z taka miloscia!

Gość motocyklista20
Agula32, kiedy sie bzykniemy?

Gość **Agula32***
powedzialam,ze ma sie wynosic z mojego domu...zabral tylko laptopa,i mysli ze mi przejdzie-ale mi nie przejdzie.Nie pozwole sie tak traktowac... Teraz moze sprawiam wrazenie-wscieklej,zawzietej,ale w srodku cala placze z ...bezsilnosci:(

z tego co widzę to chyba nie ma u CIebie miłości a tylko doszukiwanie się nieścisłości i wyciąganie na siłę informacji z II osoby 🖐️ nie każdy takie rzeczy wytrzymuje/toleruje 🖐️

Gość Ewwwwwww
A kto ci broni miec spokojne i stabilne zycie? Facet ma ci to zapewniac? Szukasz sponsora i tatuska dla swojego dzieciaka czy partnera? Wspolczuje temu dziecku bo pewnie ma juz zjebaną psychike przez 10 "wujkow" ktorzy sie pojawiaja i znikaja bo matka koniecznie musi miec chlopa i bierze jak leci

Gość **Agula32***
Aniolku-ja bez chlopa doskonale sobie radze:)! Ale brakuje mi faceta obok siebie! Chce dzielicz kims zycie! Nie ccchce byc sama!

Gość **Agula32***
Nie szukam ojca dla dziecka! Bylam do tej pory w 2 dlugich zwiazkach a nie w 10! I nie szukam sponsora bo pracuje,jestem niezalezna. Szukam partnera wlasnie!!!Z kims z kim mozna pogadac,posmiac sie! Kogos na kogo moge liczyc!A nie debila,jakiegos mlokosa,ktorego bede utrzymywac a on bedzie latal zamlodymi siksami:(

Może za bardzo chcesz :) faceci nie lubią czuć smyczy na szyi :p Zresztą co ja mogę wiedzieć jak od 4 roku życia może w sumie przez pół roku byłam bez faceta :p

Gość **Agula32***
Nie,nie chce za bardzo....nie latam po klubach,randkach,portalach(a moze powinnam>>>?) Nie wchodze facetom w dupe zeby sie mna zainteresowali.... Nie no masakra jakas...:(:(:(

W takim razie żeby nie było o facetach teraz powiem o Tobie :D coś masz dzisiaj zły humorek dyrektore :) masz lesbijskiego całusa 👄 z :p

Gość **Agula32***
pyskata...?chmmmm-moze jestem -jak sie wsciekne....:P Raczej naleze do ludzi spokojnych,pokornych.... Ale z tym ze ciagle wybieram palantow tomasz racje....:(

Aniołek w kropki W takim razie żeby nie było o facetach teraz powiem o Tobie coś masz dzisiaj zły humorek dyrektore masz lesbijskiego całusa z wręcz przeciwnie - specjalnie się z Tobą drażnię 😴 ps. z języczkiem? :classic_cool:

Gość j56j565
wiekszosc z nich to palanci wiec zbytnio nie ma w czym przebierac

Nie chodziło mi o to że palantów :) tylko że np ciągle facetów z jednego środowiska np chodzisz na siłownię i poznajesz ciągle podobnych facetów...ja np zauważyłam że nigdy nie poznałam normalnego faceta w dyskotece ani w żadnym pubie i innych takich miejscach bo tam przychodzą faceci nastawieni na podryw :p

Gość **Agula32***
j56j565-tez jestes sama ? ile masz lat?

Gość **Agula32***
aniolek,no to gdzie szukac ZWYKLEGO,NORMALNEGO FACETA!????

Gość **Agula32***
I PRZESTANCIE SIE JUZ CALOWAC.....:P