Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość j56j565

Boze jakie ze mnie miekka ci...pa boje sie isc sama na studia:D

Polecane posty

Gość j56j565
czyli prace masz? w poznaniu ciezko o prace??? czym sie zajmujesz;P

wiesz co ja miszkalam 2 lata w anglii pracowalam na wozku widlowym wiec nie mam zadnego doswiadczenia w zeszlym roku wrocilam w pazdzierniku i w polowie listopada mialam prace ale ja teztaka bylam ze oferty odrzucalam bo cos mi nie apsowlao z praca nie jest zle, wielki atut to status studenta ja pracuje w wydawnictwie w dziale prenumeraty zaden telemarketing, nic, dzwnie tylko do ludzi pytam czy chca przedluzyc prenumerate, mowie o nowych tytulach ale zadna sprzedaz

Gość ja mam to samo tez sie boje
zastanawiam sie nad 2 kierunkami (dziennie) i nie wiem czy dam rade bo to uczelnie daleko od siebie w dodatku w nowym miescie :( tez sie bije sama na studia isc hehe :P ale juz to przezywalam raz, nie bylo ciekwei ale jakos przezylam. ty sie ciesz, ze to zaoczne, spotkania co dwa tygodnie, a u mnie? ja nie bede na razie raczej pracowac, wiec ta uczelnia bedzie dla mnie calym zyciem :( w dodatku bede starsza od wszystkich bo jestem juz stara :P hhe, nie macie tak zle:D:D:D

Gość j56j565
tak tak;p

ja tez nie jestem od razu po maturze rocznik 89 wiec jednak troszke starsza :P zreszta ja jestem dosc specyficzna trudno mi sie w grupie odezwac, stoje zawsze na uboczu ale jak kogos juz poznam lepiej t gadula straszna, zagadam na smierc ale poczatki sa trudne :(

Gość ja mam to samo tez sie boje
agnieszka czyli tez idziesz na studia? :)

Gość j56j565
a co zaczelas rok temu??

turystyke ale na prywatnej uczelni bo za pozno zdecydowalam sie na powrot ja chce pracowac z dziecmi, a dwa ze msuze miec prae gdzie moge ciagle gadac zeby byc przewodnikiem albo wychowawca kolonialnym, nie musze miec studiow wiec to strata kasy i czasu dlatego zdecydowalam sie na zawod nauczyciela

Gość j56j565
podziwiam mi to wlasnie praca w biurze by pasowala w ciszy spokoju;) to akurat dla mnie

Gość j56j565
ale o to chyba ciezko;/

tylko praca w biurze z pozoru tak wygląda, cisza i spokój. ale z reguły nie do końca tak jest ;) no i nie oszukujmy się, bez znajomości języka w prywatnej firmie raczej ciężko o pracę, a państwowa mało płatna.

Gość j56j565
zdecydowalam ze pojde na pedagogike ale nie wiemc zy dobrze robie;/

Gość j56j565
:)ja wolalabym maluszkow uczyc

nie polecam pedagogiki. jak byłam zarejestrowana w urzędzie pracy to tam pani mówiła, że po pedagogice jest najwięcej bezrobotnych-za dużo absolwentów, a dzieci coraz mniej.

dla absolwentow pedagogiki dobra opcja jest otwarcie prywatnego zlobka albo przedszkola niby dzieci coraz mniej ale dalej w przedszkolach nie ma dla wszystkich miejsca wiem ze to trzeba nakladu czasu, pracy i pieniedzy ale to jest dobra opcja