Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość j56j565

Boze jakie ze mnie miekka ci...pa boje sie isc sama na studia:D

Polecane posty

Gość j56j565

widze plan zajec ktory wydaje mi sie rozrysowana mapa kurwa niberlandii ni huja nic z tego nie rozumiem:D zaluje ze sie zdecydowalam na te jebane studia administracyjne bo jeszcze w huj kasy bede bulic a bezrobotna jestem dopiero szukam pracy

Gość Szukam ojca
0/10

Gość CO TY GADASZ
Ja tez na administracje ide :D

Gość CO TY GADASZ
a w jakim mieście sie wybierasz?

Gość CO TY GADASZ
Ja płace 2 tyś za semestr... :/

Gość j56j565
do poznania uam;/ nie wiem ile:p nie patrzalam jeszcze bo do konca nie ejstem zdecydowana:o o tak \jeszcze mam 10 dni na myslenie:D

Gość chcialabym płacić 2 tysie
a ja place 8 tys za cały rok ale inny kierunek :o :(( :(

Gość j56j565
a ja skromnie tylko administracja;) zaraz zobacze ile to kosztuje na uam jeszcze mysle nad pedagogika:o

Gość j56j565
jeszcze nie zaplacilam rekrutacja na zaoczne do 30 wrzesnia:P

eeeee...to skąd wiesz że się dostaniesz :P poza tym nawet gdyby to to i tak jest tylko ochłap :P tzn. że bardzo mało ludzi chce tam iść skoro ciągle mają wolne miejsca 🖐️ innymi słowy launs und bauns CIę tam głównie czeka- fajne miejsce :classic_cool:

Gość j56j565
czemu mnie dobijasz?:o

Gość j56j565
tak patrze ze jest 400 miejsc a zapisanych jest 200 osob czyli bankowo mnie przyjma ale teraz wzbudzilas moj niepokoj:o

Gość j56j565
no ja wlasnie na zaoczna chce isc a trudno bylo? masz prace po tym?

Na drugim roku jest ciężko, ale bez przesady- nie powinno być większych problemów. Mam pracę w administracji państwowej, tylko marnie płacą.

Gość sara121212
kurwa.Jakie imbecyle studiują w tym kraju.Niedojeby zyciowe .A pózniej placza ,ze pracy nie mogą znalesc.

j56j565 tak patrze ze jest 400 miejsc a zapisanych jest 200 osob czyli bankowo mnie przyjma ale teraz wzbudzilas moj niepokoj 400 to chyba na 13 grup zaocznych :D szok :P pocieszę CIę - że przyjmą tyle - żeby każdy wpłacił czesne za rok :P pewnie ze zniżką za opłatę z góry... z celem 0- odrzucenia jakichś 60% totalnych miernot po zawodówkach :) i w ten sposób liczba grup się zredukuje do jakichś pięciu ;) dlatego nie będzie ani WFu ani języka na pierwszym roku - nie ma ? mam rację? :) zresztą - przecież to każdy wie :P

sara121212 k**wa.Jakie imbecyle studiują w tym kraju.Niedoj**y zyciowe .A pózniej placza ,ze pracy nie mogą znalesc. masz 100% racji - :( ja na przykład mam studia skończone a jak jadę autem i widzę znak nakaz skrętu w prawo/lewo to nigdy nie wiem czy to prawo czy lewo i nie wiem w którą stronę skręcić 😭 😭 😭

Gość j56j565
2350 za rsemetr

ja tez myslalam o administracji wlasnie na uam, bo w poznaniu mieszkam:) ale zdeydowalam sie jednak na filologie bo praca pewniejsza niby po administracji mozesz prawie wszedzie pracowac i w panstwowce i w prywatnych firmach ale dostac sie jest cieezko

Gość j56j565
szkoda poszlybysmy razem:D juz mialabym kolezanke wiem ze nie jestem zbyt rozgarnieta:/ ale jakbys zobaczyla ten plan zajec tez bys plakala:P

Jest strasznie ciężko dostać się gdziekolwiek. Ja szukałam pracy 3 miesiące. Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w Urzędzie Wojewódzkim w Poznaniu i było 150 osób!! A proponowali umowę na zastępstwo na pół roku, a wynagrodzenie 1600 netto. Szok normalnie.

Gość j56j565
a po ktorych studiach jest latwo???:o ja na politechnike sie nie nadaje:/ za tepa matematycznie jestem;/

Gość j56j565
agnieszka zaocznie?? czyli sama widzisz zle nie jest;) uam poznan ma ladny budynek w wydziale prawa i administracji;p

Gość j56j565
wlasnie sobie ogladam wirtualnie;p