Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra21111

proszę pomóżcie!!!

Polecane posty

Gość Sandra21111

Bardzo proszę o pomoc, wiem że dla niektórych sprawa będzie banalna, ale ja naprawdę nie wiem:( Chodzi 9o wpłatę pieniędzy na poczcie. Potrzebuję wpłacić 150 zł na konto, mam tylko dane numeru konta, nic poza tym. Może ktoś wie czy jeśli wpiszę sam numer konta to pieniądze dojdą bez problemu? I co w takim razie mam wpisać w tytule i danych odbiorcy? Czy jeśli nie wpiszę nic lub wpiszę niepoprawnie to dojdą? Bo jak nie wpiszę nic, to pewnie nawet nie przyjmą mi tego druczku. Jest jakieś rozwiąznie? Bardzo proszę o pomoc kogoś kto się zna.

Gość lejla28
pieniądze dojdą,nie martw się....juz nie raz wpłacałam na konto znając tylko numer konta i nic po za tym...po prostu nic nie wpisuj w dane odbiorcy

Gość pionowoipoziomo
nigdzie nei da sie wpłacic pieniędzy bez właściciela i tytułu przelewu, mając tylko sam numer konta

Musisz mieć dane odbiorcy, imię, nazwisko i adres. Czy wpłacasz na poczcie, czy przelewem internetowym, czy też bezpośrednio w banku.

Gość Pedagoginka
0/10

W tytule możesz wpisać wpłata własna a co do odbiorcy to dobrze, gdybys wpisała chociaż imię i nazwisko Zresztą spytaj w banku czy na poczcie, na pewno cos ci doradzą