Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w koncu mama

Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o swojej ciąży?

Polecane posty

już Ci pisałam, to że Ty szczerze się cieszysz, pomagasz itd to nie znaczy, ze kazdy ma takie uczucia ku Tobie ;)

Gość zuzizak
tak się zachowują istoty, których jedynym celem życia jest reprodukcja i zamienienie się w inkubatora. Ludzie mnożą się od milionów lat i nie robią z tego halo, bo to zwykła, naturalna rzecz a nie narodziny jakiejś super nowej w kosmosie.

Gość polegałm
Wiekszego debila na tym forum jeszcze nie było!!!!!! Ale się ubawiłam:):):):):):):)

Gość o Matko ale problem
"Czy tak trudno zrozumieć, że można mieć normalnych przyjaciół i normalne szczęśliwe życie" A co to ma znaczyć, że my mamy nienormalnych ?? Bo się nie dzielimy bucikami w pudełeczku ? ja nie dałam męzowi bucików jak byłam w ciąży i moje życie jest normalne, szczęśliwe :) znajomych też mam NORMALNYCH :)

Gość w koncu mama
Jest mi was naprawdę żal, musicie być bardzo smutnymi istotami, że tak myślicie. To znaczy, że cała radość na świecie jest udawana, nie ma przyjaźni, miłości, jest tylko egocentryzm.

Gość zuzizak
Ameryki z filmów się zachciało. Czysta komercja. Żal.

Gość o Matko ale problem
NIe,my nie potrafimy zrozumieć-bo jesteśmy nienormalni :)

Gość czerwona truskawka__
ale żenada autorko :/

Gość o Matko ale problem
Tak, jesteśmy "ISTOTAMI" z innej planety Skąd Cię zesłano na naszą planetę ?

Gość bbfffg
moja znajoma USG plodu wystawila na Naszą -klasę, mysllam ze rzygne a zarazem umre ze smiechu z jej tepoty :o :o

autorko włącz tvn :D też kobiety nie mogły zajsc w ciążę i w koncu zaszły, ale zadna z nich nie pitoli o tym jak o tym powiedziec światu :D

Gość polegałm
Jasne...wsród ludzi którzy po prostu informują się o zminach zachodzących w ich życiu, bez tępej dziecinady, typu kolacyjki, buciki w pudełkach, pieluch zamiast firanek, nie może być przyjaźni?????? Chyba ci ta ciąza na mózg zaszkodziła idiotko!!!!! Poza tym mamą jeszcze nie jesteś tylko CIĘŻARNĄ na razie!!!!!!!

Gość w koncu mama
No właśnie takich akcji jak z usg na nk chce uniknąć, poza tym uważam, że takie nowiny powinno się przekazywać osobiście. Ja jestem z planety, gdzie przyjaciele są dla siebie szczerze życzliwi i są prawdziwymi przyjaciółmi a nie ludźmi z którymi można tylko ponarzekać na to jak to wszystkim jest źle w życiu.

Gość zuzizak
eeee, to chyba prowo, bo nie wieżę, że ktoś może być takim melagomanem

Gość za parę miesięcy
zorganizuje imprezkę z okazji "PIERWSZEGO KOPNIAKA DZIECKA W BRZUCHU" Przyjdą ukochani, związani z nią znajomi i bedą po kolei przykładać ręce do jej brzucha, a któremu sie trafi kopniaczek wygrywa flaszkę!!!!! Tak sie bawią prawdziwi przyjaciele!!!!!!:):):):)

Gość zuzizak
* megalomanem :)

Gość TURLITURLI....
autorko ale jesteś pojebana, zaszłaś w ciąże i co z tego, myslisz ze kogoś to będzie obchodzilo, oni będą mieli w dupie twojego bachora a ty się podniecasz. i jeszcze myślisz jak to oznajmic, ja pierdziele aż mi się nie chce wierzyc że takie tumany istnieją

Gość w koncu mama
A czy ja coś pisałam o amerykańskich pomysłach? Zapytałam o nasze polskie pomysły. I jakie one są? Siedzieć cicho, nie wychylać się z szeregu, nie zawracać swoim szczęściem dupy innym bo oni muszą się umartwiać. I absolutnie nie oczekiwać pozytywnych uczuć od innych, a jeśli już to na pewno będą nieszczere.

Gość zuzizak
za pare miesiecy, zajefajny pomysł!! kupuję:)!!

Gość o Matko ale problem
a mi się już pisać tutaj odechciało, jak czytam,że mój świat jest do du-py bo nie dałam bucików i fasolki na talerzu znajomym :P Poczytaj jeszcze raz wszystkie nasze wypowiedzi i odpowiedz sobie sama kto tutaj jest dziwny ?

Gość tubka
A czy w ogóle trzeba coś mówić? Prędzej czy pożniej zauważą. Nie da się przeoczyć jak to nazwałaś ciężarówki.

Gość gsfccccccc./
o boziu jaka żenada. jesteś głupia jak but. i lepiej nie rób z tej ciąży takiego ach, bo jestes dopiero w 9 tyg i jeszcze możesz poronic rozumiesz idiotko

Gość KWIATOWA ŁĄKA
Po prostu przy spotakniu powiedz ze bedziecie miec dzidziusia i sie bardzo cieszycie a nowiny drogą pantoflowa sama sie rozejdzie

Gość w koncu mama
Mnie obchodziło jak nasze koleżanki zachodziły w ciąże, obchodziło mnie jak nasi przyjaciele brali ślub, razem z innymi przyjaciółmi pomagaliśmy w organizacji, cieszyliśmy się z ich szczęścia, gratulowaliśmy przy ogłoszeniu zaręczyn, organizowaliśmy i bawiliśmy się na wieczorach panieńskich i kawalerskich, wzruszaliśmy się na ślubach, piliśmy i bawiliśmy się do rana na weselach, z zainteresowaniem oglądaliśmy fotki z podróży, bawiliśmy się na parapetówkach w nowych mieszkaniach, trzymaliśmy kciuki kiedy inni starali się o dziecko, zdarzało nam się płakać razem z nimi z radości kiedy w końcu się udało, wspieraliśmy przez ciążę, bawiliśmy się na pępkówkach, denerwowaliśmy kiedy wszystko się zaczęło, kiedy to było możliwe jechaliśmy do szpitala. Czy to takie obce wam zachowania?

Gość KWIATOWA ŁĄKA
życzę ci dużo spokoju i zdrowia i szczesliwego rozwiazania w terminie

Gość zuzizak
nikt nie każe siedziec cicho ale nie robić z tego afery, nie czytasz, co do ciebie piszą, bo jak przypuszczałam wczesniej, ty musisz byc pępkiem świata

Gość bmcbudydss
gówno nas obchodzi twój zasrany bachor szmato:O:O:O :O:O:O :O:O:O

Gość w koncu mama
No to pytam, jakie są według was odpowiednie formy?

Gość qaswq888
może ona pochodzi ze wsi