Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce byc brazowa

opalanie przed slubem-pomozcie

Polecane posty

Gość chce byc brazowa

solarium nie wchodzi w gre,gdyz mialam ostatnio robiony zabieg i mam blizny,chodzi mi o jakies dobre kremy,balsamy brazujace,takie ktore nie zostawiaja zadnych smug jak samoopalacz,polecacie cos?

Polecam opalanie natryskowe. To nałożenie płynu brązującego w postaci delikatnej mgiełki przy pomocy specjalnego urządzenia natryskowego. Zabieg wykonywany jest na stojąco, w specjalnej kabinie. Odcień opalenizny dobierany jest indywidualnie do karnacji klienta. Zdrowo, szybko i naturalny wygląd!

Hejka! Ostatnio bylam na weselu i chcialam sie troche "opalic". Bylam 2 razy na solarium niestety podraznilam sobie skore i zrezygnowalam. Kupilam balsam brazujacy i efekt byl super. Jednak aby nie miec smug najpierw balsamowalam cialo zwyklym balsamem, a pozniej nakladalam doslownie kilka kropli balsamu brazujacego i wcieralam i wcieralam... Nie mialam zadnych smog tylko potrzeba troche cierpliwosci przy nakladaniu, bo wciaralam te kilka kropel pare minut :) Polecam :) P.S. Nie pamietam jakiego balsamu uzywalam, ale moge Ci powiedziec, ze byl jednym z tanszych :) Poki co od wesela minal tydzien, a ja wciaz jestem "opalona"