Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whyonlyme

chłopak żąda bym zrobiła przy nim test ciążowy... co robić?

Polecane posty

Gość whyonlyme

poradzcie

Gość nasikać na opakowanie
:P

Gość zalewam zimną wodą
ale w czym problem? Postaw go przed wc, ty wejdź do środka, nasikaj na test i razem czekajcie na wynik jak wyjdziesz

Gość whyonlyme
ale ja pytam poważnie, jestem w ciąży, nie chce żeby on o tym wiedział. A on naciska na mnie ze mam zrobic przy nim test ciążowy bo dziwna jakaś jestem a jak nie to siłą mnie zaciągnie na badanie krwii i do lekarza. co mam robić on nie żartuje :(

Gość zalewam zimną wodą
coś z tobą nie tak? To nie jego dziecko? Czy o co chodzi? Dlaczego nie chesz żeby wiedział?

Gość Chi chi dbz
Ale dlaczego nie chcesz żeby o tym wiedział ? powinien.

Gość cyki cyki
No to musisz mieć naprawdę solidne powody, że chcesz przed nim ukryć ciążę. A przepraszam: jak on cię ma zmusić do nasikania, pójścia na badanie krwi i do lekarza? Za fraki cię weźmie? :O Nie ma takiej opcji i tyle.

Gość whyonlyme
dlatego że chce od niego odejść, bardzo mnie osacza, nie mam przez niego swojego życia, wykańcza mnie psychicznie.

Gość whyonlyme
jeśli on się dowie o dziecku będzie chciał mi je zabrać, jest strasznie uparty i po trupach dąży do celu jak sobie coś wymysli :(

Gość jaaasne alimenty
tylko to wam kurwa w głowie.

Gość no blachary dawać
namawiać ją: odejdź i puść go z torbami, alimenty najważniejsze! Nieważne żeby dziecko miało rodzinę . ALIMENTY NAJWAŻNIEJSZE. A tak na serio: trzeba się było nie pruć, jak teraz nie chcesz mieć bachora/bękarta

"whyonlyme jeśli on się dowie o dziecku będzie chciał mi je zabrać, jest strasznie uparty i po trupach dąży do celu jak sobie coś wymysli " W metryce w polu "ojciec" wpisujesz "nieznany" i może cię cmoknąć.

Gość FigaZMakiemZ...
No to spakuj się i uciekaj, odetnij się od niego, pewnie alimenty alimentami, ale jak masz się męczyć to uciekaj! Jak się dziecko urodzi przecież nie musisz mówić czyje, ojciec nieznany i tyle, żadnego ustalania ojcostwa, żadnych praw, przecież dziecka matce nie odbierze

Gość FigaZMakiemZ...
Rusłan ma rację! Nie ma co gadać, że po co, na co, trudno stało się, nie pierwsza i nie ostatnia, która sama zostaje z dzieckiem. Jeśli będziesz musiała to sobie poradzisz. Właśnie ile masz lat?

Gość blacharaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
"no blachary dawać" te "blachary" nie musiałyby żebrać na dziecko gdyby kobiety dostawały pieniądze za to, że rodzą i wychowują dzieci.

Znam nawet taką która poprosiła przyjaciela żeby ją zapłodnił, bo chciała być matką, a nie chciała mieć faceta :D

to odejdź od niego i jeżeli nie chcesz żeby twoje dziecko było tak samo osaczone jak ty to nie mów mu o ciąży. Ale kiedyś i tak się dowie i co wtedy zrobisz?

Gość horhvfgot
popros kolezanke zeby zrobila i pokaz mu ten test z wynikiem kolezanki

Gość whyonlyme
ja mam 24 on 27. kiedyś zaciągnął mnie siła do lekarza jak byłam chora, on chce byc przy tym jak bede sikac bo mi nie ufa. jutro jak pojdzie do pracy to sie spakuje i wyjade do babci, nie wie gdzie ona mieszka. raz gdy dopytywał czy dostałam juz okres a ja na odczepnego powiedziałam ze tak to potem grzebał w smieciach i sprawdzał moje wkladki.

whyonlyme Gość ma nierówno pod sufitem. Dobrze kombinujesz- zwiń się jak go nie będzie.

Gość cyki cyki
Uciekaj do babci, tylko bądź konsekwentna. Sprawdzanie śmieci... :O Jesu... bez komentarza. A twoja rodzina wie o zachowaniu tego ... pana?

Gość nastepna zalosna panienka
i prowokacja. A SPAC CI SIE Z NIM CHCIALO TAK???? HAHA NALEJ NA TEST WODE ZAMIAST SIKU I PO SPRAWIE WIDOCZNIE BLONDI BO PUSTA JAK H*J

Gość whyonlyme
moi rodzice są w niego wpatrzeni jak w obrazek, dla nich on jest idealem a ja ta zla jak mu sie sprzeciwiam

Gość nastepna zalosna panienka
pytanie sprzeciwiasz sie spiac z nim? jak laski moga byc tak puste... pierdola ze chca odejsc i ble ble ble a dupy daje dalej :D