Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość entliczekpentliczek@@

Pierwszy taniec po cywilnym na malym przyjeciu??? TAK czy NIE?

Polecane posty

Cesc, organizujemy slub cywilny,sama najblizsza rodzina i mamy dylemat bo obiad po cywilnym bedzie w wynajetej restauracji i teraz pytanie czy po tym obiedzie zatanczyc pierwszy taniec? muzyka bedzie w tle. Osob kolo 18 z nami. Nie wiem czy mozna zatanczyc po cywilnym ten taniec, ktos tak robil? Doradzcie...

Gość a dlaczego nie?
jak macie ochotę to jak najbardziej tańczcie. Kto powiedział, że pierwszy taniec to tylko po kościelnym i koniecznie na dużym weselu?

Gość no właśnie, panną młodą jesteś
a dlaczego nie? To będzie pierwszy taniec małżonków, a nie pierwszy taniec kościelny. Ślub cywilny od kościelnego różni się tylko oprawą, niczym więcej!

Gość o jaaa cieee
a dlaczego nie? czym sie rozni koscilny od cywilnego? i to slub i to slub. ja za rok w pazdzierniku bede mimala cywilny bo koscielnego nie uda nam sie zalatwic i bedzie normalne wesele z pirwszym tancem, z oczepinami i innymi pierdolami. slub to slub. to ma byc najpiekniejszy dzien w twoim zyciu i rob to na co masz ochote. nie patrz czy cos wypada czy nie albo co ludzie powiedza

Gość Bawcie się
Nie ma co marudzić tylko sie bawić.

Gość fgh
PRZECIEZ TO NIE STYPA:D

Gość króliczy dół
beznadziejny kawałek lepszy ten

Gość wycieńczona mama..!!
up up

Gość jeniiiifer
mysle, ze mozecie zatanczyc, to taka fajna tradycja i nie wazne czy zatanczycie przy 15 czy 200 osobach. odnosnie piosenki z wrzuty - dla mnie okropna, puscilabym ja ale podcas podcinania sobie zyl;/

dzieki za opinie:) zaraz poslucham piosenek:)

do króliczy dół: niestety nie podoba mi sie:/ chyba poszukam w polskich piosenkach:)

Gość króliczy dół
chyba wcale nie przesłuchałaś tej piosenki to najpiekniejszy kawałek pod słońcem i jakie słowa zobacz

Gość króliczy dół
Kiedy patrzę w twoje oczy, Widzę stłumioną miłość Ale kochanie kiedy trzymam cię w ramionach Nie wiesz, że czuję to samo? Bo nic nie trwa wiecznie I oboje wiemy że serca mogą się zmieniać I ciężko jest trzymać świeczkę W zimnym listopadowym deszczu Przechodziliśmy to przez bardzo długi czas Starając się tylko zabić ból Ale kochankowie zawsze przychodzą i kochankowie zawsze odchodzą I nikt tak naprawdę nie jest pewny komu pozwoli dzisiaj odejść Jeżeli moglibyśmy położy czas na linii Mógłbym dać odpocząć mojej głowie wiedziałbym tylko, że jesteś moja Cała moja Więc jeżeli chcesz mnie kochać kochanie, nie powstrzymuj się A ja przestanę ciągle iść W chłodnym, listopadowym deszczu Czy potrzebujesz trochę czasu... sama ze sobą? Czy potrzebujesz trochę czasu.. w samotności? Każdy potrzebuje nieco czasu, sam ze sobą Potrzebujesz trochę czasu... w samotności Wiem, że trudno jest trzymać otwarte serce Kiedy wydaje się że nawet przyjaciele krzywdzą cię Ale jeżeli mógłbyś uleczyć złamane serce Czy czas nie oczarowałby Cie ? Niekiedy potrzebuję trochę czasu... sam ze sobą Niekiedy potrzebuję trochę czasu.. w samotności Każdy potrzebuje nieco czasu... sam na sam Potrzebuję trochę czasu w samotności I kiedy Twoje lęki zapadają się A cienie ciągle zostają Wiem że potrafisz mnie kochać Kiedy nie pozostaje Ci nic obwiniać Więc nieważne są ciemności My ciągle możemy znaleźć drogę Bo nic nie trwa wiecznie Nawet zimny, listopadowy deszcz Nie sądzisz, że kogoś potrzebujesz? Nie sądzisz, że kogoś potrzebujesz? Wszyscy kogoś potrzebują Nie jesteś jedyny Nie jesteś jedyny