Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyhoihoiuh

W Polsce foruje sie tylko atrakcyjnych z wygladu ludzi.

Polecane posty

Gość avp2
nie wiem czemu sie tak wszyscy jaraja tym krajem i patriotyzmem, jak gdzie nie wyjedziesz tam i lepiej sie zyje i ludzie sa normalniejsi

Gość naszym problemem jest to
ze za bardzo wracamy do przeszlosci ciagle temat II wojny swiatowej i tysiac swiat z tym zwiazanych , a tak wlasciwie nie mamy czego swietowac bo gdyby nie pomoc innych krajow albo bysmy byli rosjanami albo niemcami

Gość avp2
Problemem Polski jest dalej relatywne ubostwo wzgledem innych krajow. Tutaj juz moze i nawet masz mozliwosci dorobienia sie, ale tak jak powiedzial autor musisz sie przebijac lokciami i kolanami, A zeby to robic to w przypadku faceta-musisz byc postawny przystojny atrakcyjny itd, zeby cie zauwazyli, to samo kobiety, jak jest brzydka to chuja zakombinuje, wszyscy ja zignoruja, nikt jej nie pomoze w niczym. A u takich szwabow to nawet brzydkie kurduple dobrze zarabiaja i komfortowo zyja, osobiscie znam 2 takie przypadki, bo bylem tam na wymianach, raz w Bremie raz w Monachium. Koles mial ze 160 cm, mial brzydki tlusty wielki leb i chude cialo, wygladal pokracznie u nas by go wysmiali, a tam zyje normalnie wszyscy go szanuja, ma 2 takie chaty ze u nas by gadali ze to "palace". A koles nie jest ani jakis mega pewny siebie ani nic, po prostu pracuje dla jakies firmy technologicznej. U nas by go wogole do roboty nie przyjeli, bo u nas wlasnie ocenia sie ludzi na innej zasadzie.

Gość tak pytam only
bo polska mentalność to dno i niech sie tylko nie odzywają patrioci z tekstem co ja tu jeszcze robie

no tak, bo na uczelni nie liczy się wiedza, w pracy nie liczą się umiejętności etc liczy się tylko wygląd