Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielareczka

Ludzie są chamscy!

Polecane posty

Pracuje od niedawna w placówce bankowej i śmiało mogę powiedzieć ,że nie pracuje z ludźmi tylko z klientami. Zdarzają się niesamowite perełki , od chamskich którym nic nie da się powiedzieć po kompletnie pijanych omawiających na cały głos mój wygląd i aparycję. O niebo lepiej pracuje mi się z ludźmi, którzy przychodzą uśmiechnięci, mają ochotę mnie wysłuchać, ja wysłuchuje ich i od razu buduje się między nami inna atmosfera. A jak przyjdzie mi taki burak to mam cały dzień zepsuty. Ludzie to chamy, uwierzcie.

Powoli się uodparniam. Wiem,że ludzie tacy są, a nie chcę odpłacać chamstwem za chamstwo. Człowiek jak idzie coś załatwiać do banku to jest potulny jak baranek, słucha co się do niego mówi,a nie zamiast "dzień dobry" rzuca obelgami ;/

Gość dobra dobra, popisałaś
sobie, a teraz pokaż cycki kurvo

Gość DOROTAYYYYYY
Heh,znam osobę pracującą w banku.To co ludzie odwalają ,to aż trudno uwierzyć ,jak opowiada :O

Ech, ostatnio pewien niecierpliwy klient przyniósł do placówki potykacz stojący na zewnątrz. Powiedziałam żeby założył okulary jak nie widzi czegoś co jest napisane drobnym drukiem. Ja nic nie poradzę na to,że umowy czy banery są tak konstruowane ;/