Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siingsiing

mam bardzo maly biust

Polecane posty

Gość siingsiing

ale mialam wielu partnerow seksualnych, zawsze bylam ciekawa co sadza o nim. moze mi powiecie kto lubi czy nie malutkie piersi a moze jest kobieta z malym rozmiarem?

Gość Jarekkkk
zalezy jak mały ... Jesli taki jak u faceta , to by mi sie nie podobał

Gość modelka xs
też mam małe i prawda jeste taka, że czułam się zawsze akceptowana przez moich chłopaków choć wiem, że woleliby aby były większe, nie mówię, że DD czy F ale większe to tak samo jak cieszyć się z małego członka, no ok, jak się kocha to wiele można akceptować ale chciałoby się coś konkretnego

Gość Studentkaljsdlksjl;dkjsl;fk
jeju ja mam ogromne,podczas seks usłyszałaam najcudowniejszy komplement o biuście jaki kiedykolwiek słyszałam

Gość Jarekkkk
MAły biust rozmiaru B jest ok .. Wazne zeby klatka piersiowa nie była jak u faceta ..

a słyszeliście że małe jest piękne:D mam koleżankę co ma rozmiar biustu D a po ciąży zrobiły się F mowi teraz że sa tak obwisłe że można je zarzucać na plecy... wolę swoje małe bo wiem że zawsze bedą zgrabne i powabne :D

otóż to :D duże cyce przeważnie idą w parze z wieksza wagą ciała . osobiście zdecydowanie wolę mniejsze kształty co za tym idzie? małe piersi sa gitez:D

Gość Adam 43
Moja żona miała ten sam kompleks, ma bardzo małe piersi w zasadzie ma tylko same sutki. Ma bardzo filigranową urodę i 170 cm wzrostu, więc wygląda jak nastoletnia dziewczynka. Na ostatnich wakacjach byliśmy w Chorwacji, żona była 8 miesiącu ciąży ale byliśmy w miejscowości na granicy plaży dla naturystów. Udało mi się ją namówić aby pójść na plażę dla naturystów. Moja żona najpierw z pewnymi oporami rozebrała się całkiem do naga. Na drugi dzień zrobiła sobie makijaż, ciemne powieki, duże kolczyki w uszach i bransoletki na rękach i na stopach i na dodatek ubrała sobie szpilki i tak poszliśmy na deptak wzdłuż plaży dla naturystów. Nie było faceta, który by się nie odwrócił za moją żoną a była w 8-mym miesiącu ciąży, miała piersi tylko z samymi brodawkami. Żona mówiła mi, że widziała chłopców, którzy ją podglądają kiedy była na tarasie całkiem nago i musiała się zakryć bo, kilku chłopców tak się onanizowało, że bała się że pourywają sobie z jej powodu napletki na siusiakach.

Gość gość
A ty sam tak intensywnie trzepiesz pod brodawki żony aż kogel-mogel między uszami ci się zrobił.

Gość gość
Ale cie fantazja poniosła Adasiu. Chyba ze to byli pedofile, nikt normalny nie onanizuje się pod brodawki:)

Gość gość
Adam 43, byłbyś bardziej wiarygodny gdybyś zmienił zakończenie.