Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eliza1919

poszukuje taniego noclegu

Polecane posty

Gość eliza1919

witam...niedługo jade do czd do warszawy i poszukuje taniego noclegu dla męza obok szpitala..jeśli ktoś moze mi pomóc to bede wdzięczna za adres lub telefon...dzieki

Gość Ja nie rozumiem...............
Uważaj żeby się nie zgłosiła jakaś zdesperowana samotna kobieta bo ci męża wykorzysta i co wtedy??:O

Gość grejs keli
przy CZD jest hotel musisz poszukać nr tel w necie. a ile twoje dziecko ma? bo oni tam mają regorystyczne regulaminy i z większym dzieckiem nawet matka nie może być w nocy a na niektórych oddziałach nawet przy niemowlaku nie możesz być

Gość eliza1919
no co ty mówisz??? moja córcia ma 16 m a co do tego wykorzystania męża to ufam mu..

Gość grejs keli
a na jakim oddziale będziecie?

Gość eliza1919
na neurologii

Gość grejs keli
a to myśle że pozwolą ci zostać ale np na tym samym piętrze jest neurochirurgia i już tam mamy na pewno nie mogą zostawać. podałam ci link do tego hotelu Patron. tam jak spisz w pokoju z 2 innymi osobami to płacisz 35 zł/noc a jedynka na pewno kosztuje więcej ale nie wiem ile

Gość eliza1919
ok dzięki bardzo

Gość taki jeden samcowaty
ja ci jedynie willson hostel moge polecic. Prześpisz się za 40 pln. Ale to raczej łózko nic więcej.

Gość eliza1919
dzięki za chęci ale ja bd musiala tam zostać chyba około min. miesiąca..wiesz jak to koszt za same lóżko?? ale dziękuje bardzo

Gość taki jeden samcowaty
taniej ci wyjdzie wynająć pokój na miesiąc... takie moje zdanie. Abo pokój w akademiku....

Gość grejs keli
no ale to mąż będzie z Tobą przez cały czas?? nie lepiej żeby został w domu w pracy ? co wy tam będziecie oboje się dzieckiem zajmować?

Gość eliza1919
właśnie...masz racje a jeśli sie jednak okaże że bd tam tydzień albo 2?? i tu jest ten problem że nie wiadomo

przy CZD jest hotel i pokój kosztuje 70zł jednoosobowy a dwuosobowy 90 zł, też byłam na neurologii i była taka kajutka tam były półki stół, czajnik elektryczny, matki mogły tam spać, na sali są fotele, duże wygodne obrotowe. na tym fotelu możesz spędzić całą noc. możesz spać byle by nie na podłodze. poza tym wokoło jest wiele prywatnych domów które oferują noclegi w granicach 30-50 zl musisz się zorientować już na miejscu bo w necie się nie ogłaszają. no i życzę żebyś trafiła na taki personel jak my, cudowne młode wyrozumiałe dziewczyny, kompetentni lekarze. no i żeby wszystko się skończyło tak dobrze jak u nas

Gość eliza1919
tylko ze ja mieszkam daleko i bardzo zależalo by mi pojechać na gotowe i nie martwić sie o to gdzie spać

ty na pewno możesz być w tym pokoju matki, mąż może wziąć hotel na dwa dni i w tym czasie czegos tańszego poszukać. poszukać.

Gość eliza1919
w sumie masz racje... a jak tam jest w tych pokojach?? duśo dzieci?? łazienki w pokoju czy 1 na caly oddzial??? mogłabyś coś wiecej powiedzieć na ten temat??

Gość grejs keli
dzieci leżą w salach po ok 5. w niektórych oddziałach śpisz przy dziecku w innych jest wydzielony pokój dla matek (jeden kąt dla wszystkich ) i tam śpisz a dziecko w swojej sali. łazienka jest wydzielona dla rodziców jedna, możesz wziąść tam prysznic

łazienka chyba jedna. po troje na sali ogólnie na sali warunki super, wanienka ze zlewem do kąpania przy łóżeczku półka na pampki i duperele. jak masz pytanie pisz odpiszę później teraz muszę spadać.

Gość grejs keli
no i musisz mieć coś swojego do spania, większość matek śpi na takich rozkładanych fotelach bo na materace kładzione na podłogę nie zawsze pozwalają no i koc jakiś

Gość eliza1919
to jak bedzie osobna sala dla matek to jak dIecko badzie plakać to nawet nie bede wiedziała?? troche źle bo niunia budzi sie w nocy do jedzenia

Gość jhj
sprobuj na gumtree.pl, klinij na warszawa

Gość grejs keli
ja byłam ale nie na neurologii w 2009 roku. w CZD byliśmy na 3 różnych oddziałach i wiem że w każdym jest nieco inaczej

Gość eliza1919
czyli jak to w końcu jest bo jedna mówi tak a druga inaczej:) potrzebuje świeżych informacji

Gość grejs keli
eliza nie martw się będzie dobrze. jedna mówi tak a druga inaczej bo każdy oddział tam rządzi się swoimi prawami. z tego co pisze anka na neurologii jest oddzielna sala dla matek ale nie martw się jak dziecko się budzi to pielęgniarka przyjdzie i cię obudzi

Gość eliza1919
a chyba ze tak.dzieki wielkie

pielęgniarki budzą mamy do płaczących dzieci, ja byłam we wrześniu 2010. byliśmy tylko i aż tydzień. grejs ma rację trzeba mieć swoje koce czy karimatę. jest sala dla mam i nawet taka powiem wyposazona, tylko strasznie tam zimno więc lepiej mieć coś ciepłego. no i co jeszcze tak mam w pamięci bardzo tam dbają o higienę, dezynfekcja rąk po zmianie pieluchy czy po wejściu do sali. lepiej o tym pamiętać