Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odezwać czy nie ??

TĘSKNIĘ ZA KOLEŻANKĄ czy sie do niej odezwać ?

Polecane posty

Gość odezwać czy nie ??

Witajcie tęsknię za moją koleżanką :( w lutym tego roku pokłóciłyśmy się przez mój ślub... (chodziło o to że prawie 3 tyg przed śłubem powiedziała mi że jednak nie zostanie moją świadkową i ja wtedy bardzo się na nią wkurzyłam nakrzyczałam ponieważ już wszyscy byli zaproszeni iwgl a ona mi taki numer odwaliła i musiałam iść w łaskę do siostry ciotecznej i ksiądz również był na mnie zły ponieważ już wszystko było uzupełnione w papierach. Nie odzywałam się do niej od tamtej pory i nie zaprosiłam ja na mój ślub tylko ona nie była zaproszona ponieważ odłożyłam to na koniec bo i tak wiedziałam że przyjdzie no ale niestety odwaliła mi taki numer. a i napisałam jej kilka dni przed ślubem że ją przepraszam za moje zachowanie itd. bo już przezła mi złość no ale niestety nie odp mi. tylko wtedy jej prat odpisął że się kąpie ale czy ja wiem ? moze to ona odp mi wtedy ? bo nie chciała ze mną gadać ? i potem również nic nie odp. ) i teraz już od kilku dni się zbieram napisać do niej na gadu ale nie wiem... Aha i napisała mi w dniu ślubu życzenia. A wiem że troche nie naym dziele no ale mam nadzieję że mi pomożecie I przepraszam za błędy i możliwy niezrozumiały tekst ale trzymam dziecko na rękach i piszę jedną ręką no i rozumiecie... sprawia mi to troszkę trudność w pisaniu

jasne ze napisz. Co ci szkodzi. Jak n8ie bedzie chciala rozmawiac z toba to przynajmniej sytuacja bedzie jasna. Zycie za krótkie jest zeby się spierać o jakies pierdółki male czy większe.

Gość odezwać czy nie ??
No masz rację ale strasznie mi głupio że się tak zachowałam... :( nie potrzebnie się tak głupio zachowałam... Powinnam ją pójść i zaprosić na wesele najwyżej by nie przyszła kurczę ale znamy się od gimnazjum nigdy ani razu się nie kłóciłyśmy... nawet nie sprzeczałyśmy się... kurczę tęsknię za nią że nie wiem... :(

Gość dolce gusto
a czemu odmówiła świadkowania?

Gość mama już z libido
masz przy mężu i dziecku na rękach czas żeby tęsknić za koleżanką? to ona się głupio zachowała - chyba że miała jakiś powód ale z tego co piszesz nie miała - wyciągnęlaś ręke i napisałaś do niej - nie odpisała to co się masz prosić strasznie teraz - ja mam dziecko i taką mase zajęć że do tęskonty za kimkolwiek mi daleko

Gość po co się żłościć ????
Napisz do niej na gadu np hej co słychać jesli odpisze to znak że chce z tobą rozmawiać jeśli nie to sprawa jest jasna i nie powinnaś się nią przejmować

Gość racjaaaaaaa
życie jest za krótkie aby spierać się o jakieś pierdółki mniejsze czy większe. Śmiało do niej pisz najwyżej nie odpisze i tyle

Gość ale autorka jest
a po co ci kolezanka? I to jeszcze taka ktora Cie wykiwala ? Masz meza dzieci to nimi zajmuj a nie kolezanki ci w glowie.

moim zdaniem to ona Cię olała i wina leży po jej stronie. To ona odmówiła bycia świadkową! a to ogromne wyróznienie (przynajmnie dla mnie) Ty próbowałaś się pogodzić, napisałaś pierwsza, przeprosiłaś a z jej strony zero odzewu. Na Twoim miescu nie napisałabym do niej.Ty miałaś prawo się denerwować przed ślubem bo to normalne. Ja też bym się wkurzyla gdybym była na Twoim miejscu. Zrob co uważasz za słuszne ale ja bym to tak zostawiła.