Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARCHEWKA01

POSZLIBYŚCIE DO TAKIEJ PRACY??

Polecane posty

Gość MARCHEWKA01

praca od pon do pt od 9 do 17, zarobki ok 1000 zł/msc ze względu na brak doświadczenia i młody wiek(20lat), praca razem z szefem i jego żoną, to punkt ksero, ale nie chodzi o kserowanie tylko, bo jest masa zleceń.. musiałabym się szybko uczyc, nie gadac przez telefon, no i szef powiedział, że mam rzucic palenie, bo jego będzie kusiło i klienci będą czuc ... trochę się boję.. może wytrzymam jakoś te 8h, ale boję się, że cały czas ktoś będzie mi patrzył na ręce.. będę z nimi te 8 h .. no i te papierosy. . . wiadomo, ze paliłabym tylko na zewnątrz i to w przerwie, ale jemu to nie pasuje :O

Gość jftuzjd gzfjzdh
no twój wybór, albo fajki albo praca

Gość MARCHEWKA01
No ja chcę tam iśc, ale obawiam się, że on za dużo ode mnie wymaga.. nie będę paliła przecież przy nim, często, ale on nie może aż tyle chyba wymagac płacąc mi 1000zł.. powiedział, ze będe musiała uczyc się obsługi wielu maszyn, kasy fiskanej itd.. wiadomo- to mi się przyda, ale powiedział też, ze tam się cały czas pracuje, zawsze jest coś do zrobienia.. mówił, że mury są grube więc gadki przez tel nie wchodzą w grę- no i ok, ale wiem że będe musiała tam isc, bo nic już nie znajdę...

co do fajek, to akurat masz dobra motywacje, żeby rzucić, bo to nic dobrego... a zarobki... (rozumiem, ze te tysiąc zł to na reke juz).. jak to w Polsce, od czegos trzeba zacząć. a praca chyba nie jest jakos specjalnie wymagająca umiejętności z twojej strony..

spróbowac zawsze warto... potem bedziesz żałowała, ze nie poszłaś.. a jak bedzie naprawde źle, to możesz się zwolnić..

Gość MARCHEWKA01
nie no idę tam, ale on powiedział, ze to nie jest tak jak kazdemu się wydaje, ze raz na 5h przyjdzie ktoś skserowac dokument tylko mają masę zleceń .. będę musiała tam sprzątac, myc maszyny itd.. i jestem na to gotowa, mimo, że po odliczeniu dojazdów zostanie mi 800, ale ok.. tak , 1000 zł to kwota netto. Ja lubię palic i nie robię tego tylko przez nałóg, ale czasem lubię sobie zapalic, to mnie oddstresowuje chociaż na chwilę.

Gość MARCHEWKA01
byłam na rozmowie wieczorem, mówił że ma pełno osób na to miejsce i teraz prowadzi rozmowy kwalifikacyjne i zadzwonie w przeciągu 4 dni .. zadzwonił na 2 dzień o 9rano .. więc chyba to ściema że tyle osób miał ..

Gość MARCHEWKA01
;)

Gość MARCHEWKA01
to są banalne powody, ale on powiedział, że do kibla jak coś tylko można isc.. czyli przerwy nawet nie będzie... no i to jest umowa zlecenie..

Gość MARCHEWKA01
mi paczka starcza na tydzien lub dłużej jak nie wychodzę nigdzie, więc ten rachunek nie jest tak prosty . idę tam, ale szkoda ze nie mozna miec satysfakcji z pracy już na wstepie.. czasem fajnie jest pracowac w młodym zespole itd... a ja będe z szefem i jego żoną.. już grubo po 30stce.. gadałam tylko z nim, zony nie widziałam

Na moje oko to cholerny wykorzystywacz. Ale mimo wszystko idź, trochę zarobisz, będziesz miała co w cv wpisać, nie musisz tam pracować do końca życia.

idz i sprobuj, jak ci sie nie spodoba to zawsze mozesz zrezygnowac po miesiacu, a przy okazji nauczysz sie czegos nowego i nabierzesz doswiadczenia, trudno jakos to zniesiesz , chociaz faktycznie wymagania sa okrutne. Czasami tak mowia na poczatku, a jak sie wam pouklada w pracy i sie zaakceptujecie , moze potem sie zmieni, sprobuj....

Gość załosny ten szef
szuka jelenia za głodową stawke, bez l4, bez urlopu i już na dzień dobry ma jakies wymysły i wielkie wymagania. Potrzebujesz to pracuj i szukaj czegoś innego. Jednak załoze sie z tym 8h zrobi sie wiecej za które ci nie zapłaci extra, bedą ciagle patrzec na rece.

Gość Kattiii
Spróbuj :-) Zrezygnować zawsze możesz .

Gość MARCHEWKA01
no uwierz, ze tak samo pomyslałam.. on mnie zapytał ile chcę zarabiac.. mówię, ze ok 1000 zł, bo nie mam doświadczenia i nie chciałam go zrazic, bo też moje CV było właściwie puste.. mówił, ze on też myslal o takiej kwocie.. mówił, że jak coś mi nie pasuje to mam gadac wprost bo jedna już miny robiła i wyleciała na 2 dzien .. mówił, ze zrobiła wszystko i uważała że jest ok, a nie pomyslala aby np pościerac kurze czy coś umyc...

Gość tekla-kla
ale przerwy nie ma prawa ci odmówić :)

Gość msna
no wiesz na poczatek by bylo dobre dostac jakies doswiadczenie nawet bez przerw ale na umowe zlecienie.o nie...w kazdej chwili moze cie zwolnic i nawet kuronia nie odstaniesz, moze poszukaj czegos inneho nawet w hipermarkecie dostaniesz ok 1300 na reke

Gość MARCHEWKA01
idę dopiero na tydzień próbny .. więc jeszcze tej pracy nie mam.. najgorsze jest to, że będe robiła tylko z szefostwem.. nikt więcej tam nie pracuje...

Gość msna
a z jakiego miasta jestes??

Gość MARCHEWKA01
nie no pójdę tam, bo szukałam długo pracy ... mówił, że szuka kogoś na dłużej..że możemy później pomyślec o premiach uznaniowych itd.. ale też powiedział, ze jest np tydzien przed świętami że nie ma pracy i się nie pracuje, ale że rzadko jest taki okres... oczywiście bezpłatny..

Gość msna
szukaj czegos innego...jesli tam cie przyjeli to gdzie indziej tez dostaniesz, to jest czysty wyzysk

Gość MARCHEWKA01
Kraków.

ja nie mam nigdzie doświadczenia, robię teraz maturę, więc ja nie dostanę lepszej roboty, bo już szukałam ponad pół roku .. jak coś to zrezygnuje po miesiącu..

Gość msna
wez wydrukuj z 30 cv i pozanos tam gdzie bys chciala pracowac, nie szukaj tylko w ogloszeniach ...badz natretna i dawaj cv gdzie tylko sie da

to już za mną..ale nie mieszkam w centrum więc większosc ofert typu kelnerka itp odpada, bo nie miałabym jak wrócic etc.

Gość purpurowa32
ja pierdole,ile jeszcze topikow o tej pracy zalozysz? ogarnij sie tłumoku!