Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 777777778888888888444444444444

czy warto sprzeciwic sie rodzicom i zamieszkac z facetem ?

Polecane posty

Gość 777777778888888888444444444444

jestem z facetem ponad rok, oboje jestesmy dorosli, pracujemy, planujemy kiedys tam slub, ale wczesniej chcielibysmy zamieszkac razem, zobaczyc jak to jest na co dzien, bo wiadomo ze nawet jak sie widzimy kilka razy w tygodniu to nie to samo co mieszkac razem, wtedy najlepiej poznaje sie druga osobe... pochodze z malej wioski, gdzie wszyscy sa bardziej tradycyjni, byc moze dlatego tez moim rodzicom nie podoba sie ten pomysl, woleliby zebysmy zamieszkali razem po slubie. wiem ze jestesmy dorosli i mozemy robic co chcemy, ale boje sie ze jesli zamieszkamy razem to moi rodzice sie obraza , a nie chce sie z nimi klocic, bardzo ich szanuje. dodam jeszcze ze chcielibysmy zamieszkac u mojego chlopaka, tzn mielibysmy tam wlasny pokoj, wlasna kuchnie i wlasna lazienke, bo mozna tak podzielic ich dom. z rodzicami chlopaka dogaduje sie dobrze i nie maja nic przeciwko takiemu rozwiazaniu

Jasne ze spróbuj co masz do stracenia, rodzicom minie złość, TRZEBA Z KIMS ZAMIESZKAC ABY BYC PEWNY ZE TO WŁASCIWA DECYZJA, i nie słuchaj daremnego gadania rodziców kiedys przyznają Ci racje :)

Jesteś dorosła i to jest Twoje życie. To mają być Twoje decyzje, ale i również Ty poniesiesz konsekwencje takich a nie innych decyzji.

Gość Gordon Lempicki
żaden fACET NIE WART JEST RODZICÓW WIADOMO ŻE I tAK ZDRADZI

Gość a pytałaś rodziców chłopaka
czy się na to zgadzają?