Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbrablue

czy samotna 25latka z dzieckiem na szanse na normalny zwiazek?

Polecane posty

Gość barbrablue

..a nie z jakims desperatem?tak sobie patrze jak moja kolezanka na naszej klasie wypina sie i wdzieczy na tych zdjeciach odkad ma to dziecko czyli juz pare lat,jakby szukala desperacko... czy mlode samotne matki sa nieatrakcyjne? wpadla z jakims ledwo poznanym gosciem z dyskoteki.wspolczuje:(

Gość Glowww
Jasne, że ma szansę. Zależy na kogo trafi. Znam pewną kobietę, która jest bardzo atrakcyjna, po zawodówce, a poznała cholernie bogatego, dobrego i przystjnego faceta :)

Gość barbrablue
co w niej takiego?:) tez chce;-)

Gość a czemu ma nie miec
pewnie z masz

Jaki człowiek, takie ma szanse. Inna sprawa, że kobieta z dzieckiem od razu budzi podejrzenia, że jest łatwa i wpadła z jakimś ledwo znanym z dyskoteki, co też się zdarza, jak piszesz, a dobrze nie rokuje, choćby nawet była cudem natury. No i niektórzy też nie chcą się pakować w czyjeś pogmatwane układy rodzinne. Więc pewnie pędzie trudniej, ale w zasadzie jeżeli jest normalną dziewczyną, to chyba nie powinna zostać sama, a przynajmniej ma szanse, jak większość ludzi. :P

Gość Glowww
Chyba właśnie ta atrakcyjność fizyczna, trzeba przyznać, że jest śliczna, mimo, że już grubo po 30-stce, a w ogóle na tyle nie wygląda. Co do reszty mam zastrzeżenia, a facet jest przy niej już z 10 lat. A mówią, że wygląd nie ma znaczenia ;)

A to chyba prawda, że piękne matki z dzieckiem nie będą już tak krytycznie oceniane, jeżeli się spodobają. :P

Gość Glowww
Chyba właśnie ta atrakcyjność fizyczna, trzeba przyznać, że jest naprawdę śliczna, mimo, że już grubo po 30-stce, a w ogóle na tyle nie wygląda. Do reszty miałabym zastrzeżenia, ale ten facet jest z nią już jakieś 10 lat, mają teraz wspólne dziecko. A mówią, że wygląd nie ma znaczenia ;)

Gość Watpie ze ma gdyz
Ja mam 26, bezdzietna, nie brzydka, i nie moge znalezc, a co dopiero taka z bagazem :(