Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodkaa20

Związek z młodszym? Tak czy nie?

Polecane posty

Gość słodkaa20

Mam 20 lat i do tej pory umawiałam się z chłopakami w moim wieku lub starszymi nieco.Z żadnym z nich nie wyszło nic poważnego,tylko ja się angażowałam a on nie...co najważniejsze żaden z nich nie był jednak idealny. Owszem z zewnątrz oh i ah ale wewnątrz miał wiele wad. Mam kolegę,który twierdzi,że mu na mnie zależy i ,że marzy o czymś poważnym. Też go bardzo lubię,bo prócz urody ma cudowny charakter.Traktuje dziewczynę jak skarb,jest troskliwy,słodki i nie leci tylko na tyłek i dekold jak to każdy który się umawiał ze mną do tej pory. Jest tylko jedno ale...on jest 2 lata młodszy ode mnie. Nie wygląda ale jednak. Nie chciałabym go skreślać,bo wiem,że takiego dobrego chłopaka nie znajdę szybko...każdy starszy był do niczego,nie potrafił wykazać się takimi cechami,a on tego nie ukrywa.Co powinnam zrobić dać mu szansę?:)

Gość no proszeet
dwa lata to zadna roznica nawet w tym wieku powodzenia

Gość kwiatowa łąka
eee jk czytałam temat to spodziewałam sie ze miedzy wami jakas znaczaca róznica wieku jest ze co najmiej 10 lat 2 lata to zadna róznica fakt teraz jestescie młodzi i to moze sie rzucać w oczy ze on ma 18 a ty 20 ale za 2-3 lata nie bedzie zadnych zwłaszcza jak bedziecie razem na jakis studiach jesli jest ci z nim dobrze to spróbuj

Gość słodkaa20
no może i żadna ale dla mnie to na początku było troche...dziwne ale zastanawiając się głębiej to może i racja warto spróbować bo to tylko 2 lata :)