Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewusia1922

5 lat razem i co dalej?

Polecane posty

Gość ewusia1922
ale to nie takie latwe po tylu latach? boje sie ze pozniej bede zalowac:(

No to masz 3 wyjścia: 1. zostawiasz go i układasz sobie życie na nowo 2. zostajesz z nim i czekasz aż łaskawie się zdeklaruje (ewentualnie po następnych 5 latach powie, że jednak nie jesteście dla siebie) 3. przeprowadzasz z nim rozmowę ostatniej szansy (jeśli nie wyobraża sobie życia bez Ciebie, to nie rozumiem skąd ta jego gra na czas)

Gość ewusia1922
chcialabym zeby ktos mi powiedzial, a mianowice wrozka: odejdz bedziesz szcesliwsza ale wiem ze n ie ma takiego srodka!:( musze sie zastanowic a w kazdym razie przemyslec wszystko dobrze, chcoiaz od kilku dni nic innego nie robie i postawic sprawe jasno!

Gość to zwyczajne zmęczenie
taki luźny związek bez przyszłości i zobowiązań. teraz będzie tylko gorzej...

Gość ewusia1922
ehhhh.... nie mam sily:( naprawde jestem juz tym wszystkim zmeczona... gdyby nie te jego obietnice to by b ylo ok a on obiecywal, ze skie oswiadczy nieglugo (póltora roku temu) ze oswiadczy sie w ewloszech (bylismy w tym roku), ze jak skonczymy studia (skonczylismy w tym roku) i nadal nic...

Gość ewusia1922
moze, ale czego? skoro znamy sie tyle lat i wiemy o sobie wszystko?

Gość ewusia1922
dziewczyny czy tak powinnam sie czuc po 5 latach zwiazku? gdzie nawet sie nie zareczylismy? wiem ze roznie sie od tych wszystkich ktopre czekaja w nieskonczonaosc, ale wiem czego chcialam do tej porty, a teraz jestem zwiedziona:(

Gość fdafdae
j tez 5 lat razem w zwiazku,mieszkamy wlasciwie od poczatku razem,mamy po 25 lat i nic, nawet sie nei zapowiada :o

Pieknie.... Ja i moj M razem jestesmy 6 lat, i oboje mamy po 26 lta, yakze sytuacja zblizona. Tylko ciekawe ila tak jeszcze bedzie... :/ Zastanawiam sie od czego to zalezy, dlaczego faceci (teraz juz mezowie) moich kolezanek oswiadczali im sie po 1,5 roku, dwoch latach, nawet 3... A M nic...

Gość ewusia1922
jestem... a co?

Gość ewusia1922
myśle kobietki ze nasz blad polega na tym, ze za bardzo pokazalysmy ze nam zalezy, moze trzeba bylo kazac im biec za sobą a nie im nadskakiwac. Dalysmy im swoje serca, oprocz tego ieply dom a oni co? kortzystaja bez ogrudek:(

Moze... Tyle ze musze szczerze powiedziec ze M sie o mnie stara, a jesli chodzi o dom to robimy wszystko na pol. Takze nie jest to tak, ze powiedzmy ma "zonke za free", czyli pranie gotowanie, sprzatania, domowe ognisko a slubu nie ma. Wiec tym bardziej tego nie rozumiem

Gość ewusia1922
moj M tez nie jest zly, tez pomaga, niby sie stara i wlasnie tez tego nie rozumiem do konjca i dlatego to jest dla mnie takie dziwne i frustrujace, bo jakby sie wymigiwal od pomocy to byloby mi latweij odejsc:P

Albo moglybysmy pomyslec ze dalysmy za duzo od sibie. A wsnie tak nie jest! I tu jest zagwostka. Moze to niestety nie jest to. Nie wiem juz sama.