Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dac w pysk

Najładniejsze kafeterianki

Polecane posty

Gość kolporterrr
niewazne czy doczepiałas na szybko!!! jak mozna doczepiac włosy sztuczne kupione na allegro za 29.99 które wwyglądają jak szczecina ?:D chcesz miec geste i długie to dbaj i zapuszczaj a nie osmieszaj sie, bo od kopa zauwazyłam, ze masz doczepiane :D albo kup sobie naturalne włosy słowianskie, tylko prawdzwie a nie takie z allegro, które udają naturalne :D

Gość kolporterrr
i zmien klapki kolezanko:D

Od razu?? .. Przyjrzyj sie najpierw a potem pisz :) . Istnieje cos takiego jak odswierzenie strony na dyskusji ogolnej pokazuje najnowsze i podbite tematy . Wchodze tam gdzie mi sie podoba . :) ..cos Ci nie pasuje?

po pierwsze to sa wlosy naturalne i nie sa kupione przez allegro :D trudno bylo nie zauwazyc skoro na pierwszej focie mam krotkie a na drugiej dlugie :D a klapki jak klapki wygodne po domu ;)

Gość kolporterrr
"odświeRZaj" dalej :D:D:D:D

aaa Lady Love napisałam na wcześniejszym topiku,że masz cudny,boski wręcz taras i jeśli codziennie rano pijesz sobie na nim kawke to Ci zazzdroszcze

Gość kolporterrr
uwierz mi, ze ja wiem co widzę :D bo zajmuje się tym od lat :D rozumiem, ze dałas ponad 2 tysiące za te włoski, bo naturalne ?:D no SORRY, ALE NIE WYGLĄDAJĄ.. w ogóle nie patrzyłam na długosc w twoich fotkach, ale na te końcówki u tych 'naturalnych włosów".. wiadomo, ze na allegro kazdy ma naturalne do sprzedania czy gdzies indziej i akurat na promocji za stówke, dwie , trzy :D a takie naiwne się łapią na to:D

Gość jahrankeke
prawda ty to lepiej siebie szukaj na topikach "najbrzydsze kafeterianki" :D brzydkaś jak noc, ale pewnie wyrośniesz za kilka lat z tego, bo póki co wygladasz na gowniare 15-16lat max (bez urazy dla skizto )

musisz byc zajebista specjalistka skoro jestes w stanie zauwazyc wlosy sztuczne. Nie trzeba 2000 zl . Kolezanko bo takze sie tym zajmuje. Jeszcze sztucznych wlosow nie widzialas:)hehe i nie porownuj jej wlosow do wlosow z allegro bo bladego pojecia nie masz o czym mowisz;) 🖐️

hehe jestem po technikum fryzjerskim wiem co mam w rece ;) pozatym nie zamawialam ich w Polsce bo tam nie mieszkam ;) zreszta nie wazne ;)

Gość kolporterrr
prawda a Ty co ?:D adwokat diabła ?:D prawda, spójrz w lustro, naprawde ci sporo brakuje.. ncizym sie nie wyróżniasz, bronisz ludzi a juz wiesz, ze nie wiem o czym mówie itd :D wiem i to za dobrze :D ale takie naiwne są i będą. tak jestem "miszczynią" hahahaha schowaj sie prawdaciezawszezaboli- bo widze usunęłas fote która pokazywała jaka masz figure!!!:D

ogolnie najlepsze sa zajete. z tego co widze :) jenn bym tu nie dawal, ona kiedys byla nawet, nawet, teraz wida ze sie zaposcila i nabrala ksztaltow. co do innych kadydatur nie mam obiekcji. niech lookrecja idzie do dentysty, to moze bedzie w top.

Gość kolporterrr
i ten nos :D:D

Gość kolporterrr
prawda a Ty co ? adwokat diabła ? prawda, spójrz w lustro, naprawde ci sporo brakuje.. ncizym sie nie wyróżniasz, bronisz ludzi a juz wiesz, ze nie wiem o czym mówie itd wiem i to za dobrze ale takie naiwne są i będą. tak jestem "miszczynią" hahahaha schowaj sie prawdaciezawszezaboli- bo widze usunęłas fote która pokazywała jaka masz figure!!!