Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

naturalna nie znaczy ladniejsza.

Polecane posty

wlasnie wracam z duzych zakupow w supermarkecie - dzisiaj mam dzien bez makijazu no i wyszlam tez do tego w meskiej bluzie, wlosy byle jakie bo juz nie chcialo mi sie nic z nimi robic. i nikt na mnie nie zwrocil uwagi, zadnego namietnego spojrzenia, czulam sie szaro i obojetnie. nie jestem mega slicznoscia, ale tez nie naleze do tych brzydkich. kiedy wychodze wypindrowana to ludzie traktuja mnie calkiem inaczej, doswiadczam wiecej zainteresowania, ludzie sa jakby sympatyczniejsi, nie tylko mezczyzni. jezeli mam cos zalatwic to musze sie odwalic. a podobno liczy sie naturalnosc, naturalna kobieta (tzn bez makijazu, solarium, pomalowanych paznokci) jest najbardziej pozadana przez mezczyzn (hmm.. raczej bujajacyh w oblokach chlopczykow ktorzy wymarzyli sobie, ze im aniol spadnie z nieba). tak mowia na forum.. hmm.. gowno prawda. naturalna i ladna to moze byc tylko mloda dziewczyna, i do tego o ponadprzecietnej urodzie. a dla calej reszty.. liczy sie efekt!

zdesperowana ja nie maluje sie i mam powodzenie! Ty jestes widocznie bez makijazu paskudna a w dodatku i stara:P wiec sie nie dziw ze spojrzen brak jedynie jak wymalujesz sie jak klaun to pewnie patrza i sie napierdalaja do rozpuku

Gość aaaaaaaaaaaaah
zgadzam się :) z resztą nie rozumiem ludzi co piszą,że makijaz niszczy cere itd..wszystko jest dla ludzi :)

Gość aaaaaaaaaaaaah
najpiekniejsza zkafeteri -- widocznie jestes mega pięknością a takich na świecie jest z 8-9 % i nie pisz mi ,ze ZDŻ jest stara , ok????? Ty tez będziesz miala kiedys 30 lat :O

jak nie masz cycków na wierzchu to zapomnij... żartuję, tak już bywa, z tym że mi zawsze pomagaja nie ważne czy mam tapete czy nie.

Gość dssadsaddsa
Ja się dobrze czuję bez makijażu tylko wtedy, kiedy jestem opalona (samoopalaczami lub naturalnie, z solarium nie korzystam). Oczywiście włosy obowiązkowo czyste, no i cała musze być czysta :) Wtedy tylko bluza, jeansy, trampki, włosy związane. W tym momencie przeszkadza mi tylko mój wzrost (zaledwie 158 :( )

Gość kolporterrr
lady love hahahahah odepnij te doczepiane włosy na 2 fotce - syntetyczne swoją drogą :D i zmien klapki :D

LL --> niestety, roznica byla powalajaca :P a jeszcze na nieszczescie spotkalam znajomego - przystojnego mezczyzne na poziomie, takiego na ktorym po prostu trzeba zrobic wrazenie, zawolal mnie po imieniu i mowi: czesc, jak sie masz, cos dzisiaj zmeczona wygladasz, dobrze sie czujesz? masakra :D

Gość dssadsaddsa
Zdesperowana, ile masz wzrostu? Tak z ciekawości pytam :)

zdż masz raccje w 100% się zgadzam ! .Mało jaka laska wygląda bez makijazu i picowania ładnie....Ja tez musze sobie zrobić ten test ,ale masz rację czuje że nikt nawe się na mnie przelotnie nie psojrzy .Ja bez makijazu nigdzie nie wychodzę;)

Gość naturalna to też nie znaczy
bez makijażu :-)

Gość dssadsaddsa
"dzieki bogu my kobiety mozemy sie malowac, faceci nie maja tak dobrze " A ja właśnie zazdroszczę facetom, bo wpadają nam w oko tacy, jacy są, bez żadnego ulepszenia :)

Gość dssadsaddsa
Ojej, to zazdroszczę wzrostu :) Ja chciałabym mieć chociaż 165... :(

ehehehe :D nie mam photoshopa :d a gdybym miala sie bawic w takie pierdoly jak mowisz to bym sobie obrala ladniejsze cialo niz to ktore posiadam ;) :D np z wiekszym tylkiem o ktorym marze :D

Gość PROSZEK DO PRANIA KORZYSTAJAC
z okazji chce cie przeprosic posadzilam cie o ta historie z kradnieciem foty, a niedawno wpadlam na nick sledz w puszce i olsnilo mnie, ze pomylilam ją z Tobą, sorki :)

Gość dssadsaddsa
Zdesperowana, też chciałabym większe cycki :D Chociaż ostatnio trochę mi przeszło, tj. zaakceptowałam je, ale widzisz, ty masz chociaż normalny wzrost, a ja w wieku 20 lat mam posturę gimnazjalistki :O