Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

naturalna nie znaczy ladniejsza.

Polecane posty

Gość kacha blacha
nie rozumiem jak można się nie pomalować wychodząc z domu???!!! ja jestem bez makijażu tylko w domu, a jak gdzieś wychodze to nie ma mowy ze wyjde bez makijazu, nie jest to jakis ciezki makijaz ale oczy musza byc podkreslone :)

Gość wieś na sali - obecna.
Proszek ale zbrzydłaś jakoś :O

Gość ferrtyy
a jak sie nie zrobisz to pasztet jestes :D:D:D

ty się Jen nie odzywaj bo jesteś ladacznicą. miej nadzieje ,ze twoje dziecko nigdy nie znajdzie zdjęcia swojej mamy na jakiejś stronie dla onanistów :o poza tym jesteś tak och ech a stanika nawet sobie dobrać nie potrafisz.

nagle cie nie ma ? jeszcze cię dopadnę 🖐️

Gość uihiui
To jedno z najwiekszych klamst historii, ze faceci wola naturalne kobiety. Moze im sie tak wydaje, tylko jak pokazuje ten "naturalne" wedlug nich pieknosci, to 99.9% ma full make-up:D

Gość polki to puste jednak sa
Lol, widac w tym watku co jedna to bardziej glupia. Tepackie towarzystwo wzajemnej adoracji. Nie sadzilam, ze tyle pustych bab moze sie zebrac w jednym miejscu. Zal mi Was, skoro macie problem z wlasna samoocena i tak bardzo wazna dla Was jest opinia innych ludzi. Chore:/

Gość uihiui
*tylko jak pokazuja te

Zawsze myslalam, ze Polki sa zdecydowanie bardziej inteligentne i rozsadne, ale ten watek wlasnie temu zaprzecza.

Gość najbrzydsze sa golfy
a ja mam odwrotnie.Na co dzień nie maluje się, do pracy tez nie.Ale jak wychodze to dopiero robie wrażenie:0.Bez przesady żebym miała codziennie stać przed lustrem i robić sie na bóstwo "żeby cos załawić" W banku czy na poczcie obsłużą mnie tak samo z makijażem lub bez:D

Ja uwazam, ze delikatny makijaz powinien tylko i wylacznie podkreslac urode kobiety, a nie calkowicie zmieniac jej wyglad. No i napewno ponizej poziomu sa wypowiedzi w stylu "ze bez makijazu to nawet z domu nie wyjde", to juz jest jakas choroba:/ Ogolnie na co dzien zdecydowanie stawiam na naturalnosc.

Gość bo ja wiem
Ja tylko zauważyłam, że interesujących, dobrze ubranych mężczyzn napotykam na swojej drodze właśnie wtedy, kiedy sama jestem ubrana byle jak, bez makijażu i w ogóle średnio świeża :D Na szczęście mam już męża, więc nie jest to taki problem ;)

Gość vfhbgjnhnmnjhkjlk
Zdesperowana masz ogromne czolo przez co jestes starsznie paskudna i zade makijaz ci nie pomoże .....wygladasz staro na swoj wiek.....nie mysl ze wygladasz na 10 mniej bo to nieprawda ..... jenni Ty rowniez chialabys wygladac na ta mlodsza ahahaha a wygladasz tymczasem na duzo starsza niz jestes

Gość wwwwwwwwwwwwwista wio
zdesperowana zawsze wzbudzalas zaintersowanie swoim wygladem? ciekawe jakim cudem bo wysokie czoła sa straszne i wygladasz okrutnie zle. pamietam facet zawsze rzuci sie na to co wyglada na latwe.....masz odp na swoje pytanie

Gość wwwwwwwwwwwwwista wio
pamietaj*

Gość fgh
ZRESPEROWANA ty jestes normalnie brzydka,nawet makijaz nie pomoze ci-wstaw twoje oryginalne zdiecia- masakra nie te przerobione w p-s tak samo dzena oryginalne jak kun po p-s mozna spojrzec jednak ludzie rozmawiajac z toba nie patrza na fotki tylko na ciebie,dobrze ze znajomy zawalu nie dostal jak cie spotkal

Gość zdesperowana masz racje
naturalnie można wyglądać ładnie i uroczo jak sie śpi ;) ale w mieście, gdzie laski chodzą na obcasach, ładnie ubrane i stały godzine przed lustem nim wyszły - natura po prostu znika w tłumie nic nie jest tak efektowne jak kobieta z czerwoną szminką:)

Gość ja jestem naturalna
bo się nie maluje ale zawsze jestem ładnie ubrana i uczesana, nie chodzę w sportowych ciuchach bo nawet takich nie posiadam, nie posiadam tez butów na większym obcasie bo jestem dosyc wysoka ok 172 cm, nie maluję tez paznokci :D czuję sie z tym wszystkim dobrze i w moim mniemaniu wzubadzam zainteresowanie innych