Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppppppffffffffffuuuuuuuuu

Za wczesnie cos zrobilam?

Polecane posty

Spotykam sie z kolega pewnym od 2 tyg. I wczoraj przejelam inicjatywe i go pocalowalam..Poprostu mialam na to ochote. myslalam ze bylo fajnie i milo. Po spotkaniu dal w w esemesie do zrozumienia ze to bylo za wczesnie i to mnie zatkalo. ja mam 20 a on22 lata. Czy uwazacie ze wyglupilam sie?

To moze napisz dokladną tresc smsa, bo zrozumiec tego smsa kazdy moze inaczej. Ty go odebrałaś tak, jak by to mialo Ci dac do zrozumienia iz pocałunek nastąpił zbyt wczesnie. Ja moze bym inaczej to odebrala.... nie wiem, smsa nie widzialam więc trudno powiedziec.

cytuje.." wedlug mnie lepiej poczekac na cos i miec z tego duza radosc niz sie spieszyc i cos zepsuc" dla mnie to kazda odebrala by to tak samo

Racja... tylko sms brzmi jak od 11 letniego chłopczyka... " lepiej poczekać na coś..." czyli na co? nie umie tego konkretnie nazwac na co mozna poczekac? Moze lepiej poczekać na lepsze miejsce ( łóżko ) czas ( wieczór:D) wtedy byla by wielka radosc, ale chyba dla niego :) Nie ma czegos takiego, jak zepsuć coś pocałunkiem,,, wręcz przeciwnie. Dziwny chłopczyk....

chwile wczesniej spojrzal mi gleboko w oczy i zapytal czy moze kluczyk do mojego serca (mialam akurat taki wisiorek).. ale po tym pytaniu az mnie iarki przeszly i chwile po tym "chyba sie wyglupilam"

Śmieszna sprawa, sytuacja. Moze zapytaj i porozmawiaj z nim w 4 oczy o co jemu chodzi i powiedz co Tobie pogłowie chodzi. Moze sie nie rozumiecie :) nie wszystko idzie pieknie gładko przez cytaty, czasem czlowiek czlowieka zle zrozumie i jest wielkie rozczarowanie, placz, łzy i ból

Gość gursew
Może chłopak boi się trafić na jakieś puszczalskie dziewczę.

Gość kremooweczka
Dziś buziak, a jutro już będziesz chciała go przedstawiać znajomym i rodzinie. A on dopiero Cię poznaje i jeszcze nie jest pewny, czy sproastasz jego wymaganiom. Może na razie pewnie jeszcze waży odczucia co do Ciebie. A może z kimś się tak już pospieszył i szybko uczucia się wypaliły. Może na następnym spotkaniu zapytaj go o tego smsa i pogadajcie o tym?

Gość ann 80
malunia333 nie mieszaj ludziom w głowie bo Twoje interpretacje z łóżkiem są tak absurdalne, że lepiej będzie jeśli nic nie będziesz pisać. Podstawowe pytanie brzmi. Czy on poprosił Cię o chodzenie czy to zwykła znajomość i poznawanie się. Jak to drugie to się nie dziw.

Gość wildbitch19
poprosic o chodzenie to moze 11latek.. gdzie ? po bulki rano do sklepu ?!

Gość ferdek kiep
To prawdopodobnie znaczy, że jest bardzo dojrzały i uważa na słowa. Być może mu się podobasz ale nie czuje do Ciebie czegoś głębszego. Jak będziesz się śpieszyć i naciskać to wszystko zepsujesz. Poczekaj, teraz to on musi wyjść z inicjatywą.

Gość gigiagi
"poprosic o chodzenie to moze 11latek.. gdzie ? po bulki rano do sklepu ?!" Co ty nie powiesz :)? Jako 28 latek pytam kobiety to czy chce być ze mną i większość ludzi tak robi. To, że się ktoś z kimś spotyka to nie oznacza nic więcej jak zwykła znajomość.

Gość wildbitch19
chodzilo mi raczej oo sposob w jaki zadaje sie to pytanie ... ;/ Chcesz byc ze mna ? bedziesz moja dziewczyna ? a nie "bedziesz ze mna chodzic" ... ;/

Gość gigiagi
Sens jest zawsze taki sam, może komuś się tak tylko powiedziało.

Gość jagoda.................
Dziwny gość. Moim zdaniem zrobiłaś słodko:)

Czy on miał kiedyś dziewczynę? Całował się z nią? Sypiał?

ann 80 "poprosił o chodzenie..." No żesz kurva, no tego tu jeszcze nie było... Ile Ty masz lat? W jakim wieku chlopak prosi o chodzenie :) Tak, dokladnie... po bułki do pobliskiej piekarni buahahahahahaha no wymiękam po prostu :)