Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NormalnaKobieta1213

po jaki tabletkach rosną piersi?

Polecane posty

no kobietki :) tak jak w temacie, po jakich tabletkach anty konkretnie ruszyly wam piersi? mam B, ale marze o C, stosowalam juz plastry evra- nic nie ruszylo, OC-35- nic, i teraz Midiana- nic, dodam ze zmienialam tez ze wzgledu na to ze nie sluzyly do konca, teraz Midiane chce zmienic ze wzgledu na cene,,, skoczyla w góre, chce zmienic na takie po ktorych widocznie rusza piersi ;) co polecacie >?

piersi po tabletkach nie rosną, mogę troche spuchnąć w wyniku zatrzymania wody w organizmie, ale nie jest to efekt trwały skoro do tej pory po hormonach nie było u Ciebie różnicy w rozmiarze piersi to już pewnie nie będzie, poza tym reagowanie na tabletki anty jest indywidualną cechą organizmu i to że komuś "urosły" piersi po tabletkach x nie znaczy że u Ciebie tak bedzie i odwrotnie

matko, gdzie takie idiotki sie chowaja?! idz dziecko do szkoly i przysiadz nad biologia :/

Gość bralam 3 rodzaje pigulek
i przy zadnych nie zwiekszyl mi sie rozmiar biustu, ani nie przytylam. A bardzo mi na tym zalezalo, bo zawsze bylam zbyt szczupla no i plaska. Teraz pigulek juz jakis czas nie biore, ale odkad przekroczylam magiczna 30tke zaczelam przybierac na wadze (obecnie jakies 5 kg do przodu) to i piersi "urosly".

Gość kremooweczka
Biorę obecnie novynette i piersi mam rozmiar większe a dopiero skończyłam pierwszą paczkę, ale jednocześnie +5kg tak jak u Pani wyżej:/