Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ecru...

krotkie paznokcie. co zrobic, zeby byly ladne dlugie na ślub?

Polecane posty

Gość c cs c s
ladniejsze krotkie zadbane, niz dlugie zaniedbane. Maluj odzywkami to uda Ci sie zapuscic.

Gość mloda_sliwka
przedloz będziesz miala ladne dlugie

Gość ecru...
moje paznokcie łamią sie i raczej nie uda sie zapuscic. slub za 3 tygodnie. co moge zrobic by jak najmniej ucierpialy moje paznokcie a byly dlugie? sztuczne paznokcie czy cos innego. w sumie nie znam sie na kosmetycznych trickach ale swoje mam zdecydowanie za krotkie

Gość ecru...
a w jaki sposob przedłuzyc?

Gość mloda_sliwka
najlepiej idz do kosmetyczki wtedy zrobi ci przedlozenie zelem na tipsie badz na formie zalezy jakie masz paznokcie ja mialam obgryzione wiec zrobila mi przedlozenie na tipsie ladnie wygladaly i dlugo sie trzymaly bo 1,5 mies ale po zdjeciu paznokcie mialam okropne

Gość ecru...
no wlasnie takich chyba nie chce nie zalezy mi zeby trzymaly az miesiac, chodzi mi o ten dzien czy takie sztuczne wystarcza? czy nie zlamia sie?

Gość mloda_sliwka
najlepiej idz do kosmetyczki wtedy zrobi ci przedlozenie zelem na GIPSIE a może miałabyć ochte na bara bara...????????????

Gość ecru...
już myślałam że o to nie zapytasz bara bara to jest to o czym mysle od rana

Gość mloda_sliwka
mi tez nie zalezalo na tym zeby tyle sie trzymaly ale sama ich nie zrywalam a co do przyklejenia samemu tipsów nie wiem czy wytrzymaja chyba zalezy od kleju i od ich jakosci a nie wiem jaka maja jakosc bo nigdy nie przyklejalam sobie tipsów z drogerii

Gość mloda_sliwka
ale moja kolezanka przykleja jak idzie na wesele i wytrzymuja cala noc wiec zrob to na probe i bedziesz wiedziala

Gość annamaria84
ja miałam bardzo krótkie (no, może dwa tygodnie nie ścinałam) i miałam ślicznego frencha :) wyglądało pięknie, i naturalnie, i żadnych sztucznych tipsów nie było. Da się z krótkimi też cuda wyczarować :)

Gość ecru...
jesli bede przyklejac tipsy to tylko u kosmetyczki! sama sie boję. czy tipsy sa juz gotowe czy kosmetyczka je ozdabia?

Gość mloda_sliwka
pewnie ze sie da ale z krotkimi ladnymi a nie obgryzionymi a ja mialam obgryzione wiec musialam miec tipsy inaczej sie nie dalo

Gość mloda_sliwka
chyba one same je ozdabiaja mi przynajmniej sama ozdabiala

Gość gość
Po prostu nie obgryzaj. Moja siostra ma to samo takie krótkie, że masakra :((

Gość Lolciks_
Polecam odżywkę Eveline. Jest świetna :3

Gość gość
idz do dobrej kosmetyczki, ona sobie na pewno z tym poradzi. tez ostatnio mialam niezbyt ladne paznokcie, ale w Black Pearl w Krakowie sobie z tym poradzili :)

Gość gość
Odżywka new nails, do tego oliwka tej samej firmy - najlepiej na kilka miesięcy przed imprezą. Wtedy powinno się wam udać odbudować ładne paznokcie, przy czym jednak całość wymaga czasu.

Gość gość
kup sobie regenerum do paznokci, smaruj codziennie po 2 razy, mnie się udaje zapuścić, ale trzeba systematyczności przy niej Eveline odradzam, bo zawiera formaldehyd, a to trucizna jest.

Gość Marta Strefawesel
Ja osobiście polecam całym sercem odżywkę Eveline. Przed jej stosowaniem nosiłam tipsy, a po nich miałam strasznie zniszczone paznokcie. Jak już miałam dość tipsów i zero pomysłów co zrobić z bardzo mocno uszkodzoną płytką paznokci, bratowa poleciła tę odżywkę. Jest dosłownie rewelacyjna: http://eveline.pl/1,29039,NAIL+THERAPY+TOTAL+ACTION.html W końcu mam mocne paznokcie na których lakier trzyma się klika dni zamiast odpryskiwać kilka godzin po malowaniu. Rosną też bardzo szybko. Dla mnie ten Eveline to odkrycie stulecia:) pozdrawiam Marat strefawesel.pl

Też jestem zdania, że długie paznokcie są passe. Lepiej wykonać profesjonalny manicure hybrydowy - gdzie to trwałość i barwa lakierożelu będzie grała główne skrzypce. Proponuję skontaktować się ze sprawdzonym salonem z Wrocławia http://pedicurebar.pl . Dobra cena i piękne wykonanie:)

Gość bambcoik
Odżywka new nails - jak najbardziej, ale kluczowa jest tutaj systematyczność. Dbacie o paznokcie, o ich twardość, to z czasem sytuacja będzie wyglądała lepiej. U mnie na prawdę efekt malowania paznokci utrzymuje się rekordowo długo...