Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dellicje

Poradzcie coś, bo zbije zaraz syna !!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dellicje
tgtg - po raz ostatni z Tobą dyskutuje Powiem tak, że w zasadzie to nie wiem jak ubierać dziecko jak choruje, bo nie choruje zazwyczaj.I dlatego ubrałam go normalnie jakby był zdrowy, tylko chciałam żeby szyje i głowe miał okryta, bo pogoda dzisiaj słaba. Ale i tak nie udało sie wyjść, wiec już proszę zarzuć ten temat przegrzewania.

Gość jolkasrolkaaaaaaa
tgtg jest tak zmienna pogoda, ze dziecko, ktore jest w tym wieku(i nie tylko w tym) biega, spoci sie, podwieje wiatr i wiele innych i wcale nie trzeba dziecka przegrzac,zeby zlapalo infekcje drog oddechowych. kontakt z innymi dziecmi itd. tgtg i inni atakujacy autorke, jak ubieracie w taka pogode swoje dzieci?

Gość dellicje
Agnieszka - z Tobą to zupełnie już nie mam zamiaru rozmawiać. bo w tym i w poprzednim poście atakujesz mnie.Oczywiście każdy mądrzejszy zrozumiał, że o biciu napisałam z żartem..

Gość noinienoxi
hahahah a ty to pewnie nie hhahahaha żałosna jesteś

Gość iśka33*
Nox Anielica.... domyślam sie,ze twoja córeczka zmarła.... wiec jak smiesz jechac po autorce,ze patologia itp???

ja cie nie atakuje pisze swoje zdanie i to jest pytanie czy uwazasz ze bicie zalatwi sprawe? a nie lepiej spokojnie do tego podejsc? zrzuca czape, nie umie sie zachowac to do domu zaprowadzic i niech w domu siedzi wyrzuca smoczek i miska? zostaw na podlodze i nie podawaj czy to jest takie trudne do ogarniecia ze dzieciak sie z toba "bawi"?

Gość zawsze sie zastanawiam
skąd na tym akurat dziale kafe tyle jadu? Hormony Wam szaleją, czy macierzyństwo wyzwala tyle złych emocji? Weźcie sie kobiety za siebie, zastanówcie trochę, bo te wszystkie żółcie, te złośliwości i jady podświadomie przekazujecie swoim dzieciom, nie tylko innym matkom na forum. Trochę pracy nad sobą, wyciszenia, życzliwości i powinno byc lepiej. Teraz większość z Was wystawia piękne świadectwo Polskim matkom :/ wieczny dupościsk

Gość noinienoxi
przecież jesteś Noxelią i dopiero od niedawna tu cię widzę, wracaj na dyskusję ogólną, tam już wiedzą jak z toba postępować pa pa

Gość jolkasrolkaaaaaaa
Nox cos tam a co ma pod ta kolderka? spodnie, bluze, body? w do ja ubierasz? chyba na golasa nie kladziesz pod kolderke?

Gość Dul Dalila
Delicja - a nie możesz go po prostu wziąć z łóżeczka i przytulić? Maluch się uspokoi i będzie po problemie...

Gość dellicje
nox anelica - ja Ciebie nie znam z innych wypowiedzi ale skoro Twoja córa jest młodsza, to poczekaj aż wejdzie w tzw. bunt dwulatka i przypomnij sobie co pisałaś o patologii. Mniejsze dzieci - mniejszy kłopot i zobaczymy gdzie będziesz u siebie tej patologii szukac, bo akurat mój synek teraz dostał takich rogów a wcześniej aniołek.

Gość flegmatycznie
ja pierdole NOXELIA czy ty sie dobrze czujsz??? nikt nie chce z toba rozmawiac a ty wypisujesz [posty o WYIMAGINOWANYM dziecku ktore masz z muminem................ fujjj wypierdalaj pasztecie juz tyle razy do ciebie to pisalismy i nie docierA? CIEKAWA JESTEM CZY W RZECZYWISTOSCI gdyby ktos cie tak upokarzal ajk muy teraz tez bylabys taka upierdliwa? dziewczyno troche szacunku sie naucz................ autorko skoro dziecko jest takie nieznosne to napewno dlatego ze mA GORSZY DZIEN, MOZE BOLI JE GLOWKA LUB ZLE SIE CZUJE???? zajmij je czyms, pobawcie sie wspolnie

Gość noinienoxi
autorko to zapewne bunt dwulatka, niestety musisz jakoś przetrwać, a ubieraniem się nie przejmuj, ja nie byłam przegrzewana a chorowałam non stop

Gość jolkasrolkaaaaaaa
agnieszka autorce nie chodzilo o bicie dziecka. gdyby chciala to zrobic, juz dawno by do tego doslzo. to bylo z przmruzeniem oka, nie wiem po co ja pouczasz w tej kwestii.

Gość zawsze sie zastanawiam
dupościsk :O

Gość noinienoxi
noxi weż no idź stąd i nie strasz nickiem nara!!!

Gość dellicje
agnieszka - Ty też naucz sie czytać ze zrozumieniem Przecież słowo "bicie" użyłam świadomie, bez chęci uzycia siły wobec syna.Jakbym chciała mu przylać, to myślisz że pytałabym o zgode na kafe ? a czy ja nie pisałam,że za rzucanie czapą został zabrany z podwórka do domu a za specjalne wyrzucanie smoka - nie podniosłam wiecej i płakał, dopóki sam się nie uspokoił? Jak ktoś się chce przyczepić, to zawsze znajdzie COS

ale ja swojego dziecka NIGDY NIE UDERZE nawet tak nie pomysle, tak NIE WOLNO. czy ty nie rozumiesz. nawet psa bym nie uderzyla a na dziecko nawet ni9e bylabym sie w stanie zamahnac :o macierzynstwo wymaga MAXYMALNEJ cierpliwosci, jesli jej nie masz to jestes nie gotowa 🖐️

Gość jolkasrolkaaaaaaa
Nox anielica a ile twoje dziecko ma?

aha czyli z przymruzeniem oka czyli ze niby smiesznie mialo byc? po co dziecku pokazywac nerwy? bawic sie w jakies podawanie zabawki jak dzieciak za 5minut wyrzuci? nie podawac zabawki, niech dziecko sie wykrzyczy i tyle spokojnie do dziecka podejsc a nie nerwami wy jehstescie zdenerwowane i dziecko automatycznie tez, proste? czy film nakrecic?

Gość iśka33*
nox nie ma dziecka...juz nie ma bo zmarła jej córeczka pewno praktykowała na niej jakies czary-mary... wypierdzielaj w podskokach,bo niczego sensownego tutaj nie wnosisz,schizofreniczko

Gość noinienoxi
pewnie już z 5 lat buhhahahah

Gość noinienoxi
iśka żarty żartami, ale o śmierci dziecka nie mówmy, bo można coś wywołać a noxi i tak niech spada stad szybciuteńko

Gość noinienoxi
noxi a dlaczego jesteś taka wywrotówa? ile ty masz lat nie przeszdł ci jeszcze bunt nastolatki czy jak?