Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dellicje

Poradzcie coś, bo zbije zaraz syna !!!!!!!!!!

Polecane posty

wszyscy znajomi mi mowia ze jestem podobna do Angeliny Jolie i stad wasza zazdrosc, grune szynki a teraz zegnam bo nie bede sie tu ponizac w TAKIM DOBOROWYM towarzystwie :o 🖐️

kurczę ciężko się tu gada przy tej kłótni laski dajta już spokój

nigdy nie pisalam inaczej o ich zawodach :D ale ok. a mialam cc (wskazania lekarskie), wiec wiadra nie mam. papa zawistne ludziki 🖐️

Gość dellicje
dokładnie przestańcie się w taki wulgarny sposób wyzywać.

Gość mama blizniakow 2letnich
asiamt Jeden z moich synków też tak robił, więc identycznie postępowałam. Przerywałam wychodzenie, mówiłam "nie idziemy, nie chcesz się ubierać" (to muszą być tylko jasne komunikaty) i już. Czekałam spokojnie. Sam przybiegał, nagle robił się elastyczny i można było go normalnie ubrać Im więcej prosisz, tłumaczysz, kombinujesz, tym gorzej. Wiadomo, że czasem trzeba wyjść szybko i sprawa się komplikuje, dlatego ja ćwiczę na dzieciach jak wychodzimy na zwykły spacer, gdy mi się nie spieszy. Wtedy przy ekspresowych wyjściach, gdy czas goni, jest łatwiej.

Gość noinienoxi
dokładnie z tymi wiadrami też pamiętam Noxi wypad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak chcecie się kłócić, załóżcie osobny topik.

Gość abażur w groszki
Acha, a jeszcze niedawno, parę miesięcy temu - ze 2-3 pisałaś, że masz jakiegoś faceta, który nie chce mieć dzieci i że wyjeżdżacie gdzieś daleko w świat, i co, teraz nagle w 2-3 miesiące nowy facet, 4 miesięczne dziecko i zmiana światopoglądu ?A gdzie 9 miesięcy ciąży w tym ?

Gość jolkasrolkaaaaaaa
noxi, dziecko z glodu nie placze?miala isc je nakarmic, a ty sie od kafe oderwac nie mozesz.

Gość flegmatycznie
noxelia jestes prawdziwa meliniara, pochodzisz z patologi ty zawszona narkomanko, pluje ci w ten biały ryj i wcale nie wtapie w to ze mialas 9 facetow bo ejstes zwykla KUREWKA KTORA SIE NIE SZANUJE I PRZED KAZDYM JEDNYM ZULEM ZE SKLEPU BY ROZŁOŻYŁA nogi....... taka z dziewa dziweczka, jestes NIKIM NIKIM w porównaniu do nas... i juz tyle razy ci mowila ty glupia sukko ze jak cos do nas piszesz to mow nam na PANI, nie dociera to do ciebie ty kurrwo?? mialas 9 chlopow czego ci nie zazdroszcze wcale bo jak juz pisalam wczesniej ty wygladas zna taka co by tylko chciala zeby ktos ją wydymał, a takich chlopw jak ty to bym miec nie chciała, podobnych do ciebie.... z tej subkultury satanistycznej........ smierdziele nic nie warci!!!!!!! wynocha dziwko!!!

no właśnie ja przeczekuję chwilę, bo padam z niego (w końcu ze śmiechu, oczywiscie nie pokazuję, ze mnie to rozbawiło - chyba nerwowe rozbawienie z bezsilnosci) ale i tak ja w tym domu jedyna stawiam na swoim, bo imaczej luz blus (mężuś, zakochany w syniu)

Gość abażur w groszki
Nawet nie umiesz dobrze skłamać, bo na nowego faceta, ciążę z nim i 4 miesięczne dziecko potrzebowałabyć przynajmniej 13 miesięcy, a kilka miesięcy temu pisałaś, że masz innego, który nie chce dzieci i nigdy ich nie będziecie mieć i że to Twoja miłość do końca życia i że wybieracie się gdzieś w świat.

Aaa i też to mam, że często mam problem, żeby się nie śmiać, dzieci to wykorzystują :P Broją, ale robią przy tym takie miny, że zamiast powagi śmieję się jak głupia, no niestety ostatnio miałam "przyjemność" widzieć, jak mój syn użarł w palca dziecko znajomej, było mi totalnie wstyd ale jednocześnie byłam tak zaskoczona jego zachowaniem (pierwszy raz widziałam, jak się tak zachowywał), tak mnie rozbawiła jego mina, że nie mogłam zachować powagi. Diabła miał w oczach :D A tak na serio, wychowanie 2-latków to niezła szkoła, trzeba mieć dużo cierpliwości i spokoju, żeby temu sprostać.

no mój nas gryzie w palce u nóg, albo złapie moją noge w piszczelu i chap, nie wiadomo kiedy, ja padam juz wtedy na głos ze śmiechu, ale mężowi już nie jest do śmiechu, bo miewa po tym siniaki he he

Gość dellicje
mamo blixniaków - Ty jeszcze masz w domu 2 - dwulatków. Podziwiam :) Nox - chciałam tylko Ci napisać, że mnie pouczasz , że u Was w domu jest spokój a nie wygladasz na spokojna osobę :)Nie wiem jaka jest prawda z Twoim dzieckiem, bo dużo osób Cię zna tutaj jak widzę

Gość iśka33*
włóczykij pierdolony,całe zycie prawie na gigantach takich jak ciebie powinni palic na stosie

Gość jolkasrolkaaaaaaa
nie wiem czemu drogie mamy, bawi was,jak wasze dzieci was gryza?

Gość abażur w groszki
I Ty noxelia każesz mi myśleć ? Chyba Ty pomyśleć powinnaś, bo piszesz takie pierdoły wyssane z palca, co nie mają ładu i składu. Przecież są czarno na białym tematy, w których pisałaś wcześniej , gdzie Twoje wypowiedzi mają się nijak do tego, co piszesz tutaj dzisiaj, widać, że to jawne kłamstwa. I następna dziwna rzecz, wyzywasz, że my Ciebie obrażamy, a co Ty robisz, czy ja Ciebie wyzwałam w moim wpisie ? Użyłam jakiegoś epitetu obraźliwego ? Nie.To dlaczego ty wyzywasz od szmat ?Pomyśl, zanim coś napiszesz, bo naprawdę widać, że rozumu masz niewiele.

Gość noinienoxi
on i tak sie leczy, siedz w szitalach wiecej niz ja. kocham go i ma honor ie bede mu szkodzic, botez jest Wampirem. ale mam karte wypisowai wem co mi dosypal, wiem ze prawie zeszlam a jednak sa wyzsze uczucia. tylko zejuz nigdy znim nie bede.. bo by mnie zniszczyl do konca, nie moge i juz dlatego jestem z innym. http://www.voila.pl/117/6zl7w/?1 i ty tu jesteś normalna???????

nie o to chodzi, że mnie to bawi, a śmieję sie z bezsilności moje dziecko nikogo poza nami nie gryzie, a ma częsty kontakt z równieśnikami i rodziną widocznie to taka jego zabawa z nami, a i też zęby mu wychodzą

Gość noinienoxi
kur.a wampirem? ty naprawde jastes na lekach, włącz sie na nowo do życia, a nie takie pierdoły wypisujesz komu ty chcesz zaimponować?

Gość kwasek tlenowy
NOXELIA przeciez ty nie masz dzieci:O juz kiedys mowilas ze masz nawet zdjecie wstawilas obcego dziecka:O

jolkasrolka Mnie moje dzieci nie gryzą, natomiast jeden z moich synów od pewnego czasu wszedł w ten czas, gdy inne dzieci są "be" i tylko zabierają zabawki, więc broni się zaciekle. Opisałam sytuację, w której podczas zabawy (a raczej przepychania, jeden drugiego) mój syn stracił cierpliwość i nie wiedząc, co zrobić, użarł kolegę w palca. Miał przy tym taką minę, że nie mogłam powstrzymać śmiechu. Trudno, rozbawił mnie własny syn gryzący kolegę, niestety nie mogę nic na to poradzić :P

Gość noinienoxi
a moze ty jesteś niedowartościowana i podnieca cię taka dyskusja o tobie, może to właśnie o to chodzi co????

Gość co sie tak oburzacie o czapke
i szalik? :o autorka wyraźnie napisała, że dziecko jest po chorobie a wy oczywiście idealne mamuśki musicie się pokłócić o to :o U mnie dzisiaj na dworze jest strasznie zimno, sama jestem przeziębiona i jak szłam do pracy to założyłam szal i tak zmarzłam więc dajcie sobie siana z tą krytyką :o nie u każdego jest teraz 25 stopni ciepła

Lecę robić obiad dla dzieci, bo wstały, trzymajcie się i powodzenia w wychowywaniu 2-latków. Kiedyś ten wiek minie ;)