Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

odtrutka

Pomoge sprawdzić wiernośc twojego faceta

Polecane posty

Gość zdradzONA123
ty najpierw zrob porzadek ze swoja glowa

Gość moze ja?
Po pierwsze na jakim terenie działasz. Ja jestem z mazowieckiego. I ile to kosztuje i ile trwa? autorka tematu się opisała, a ty jak wygladasz, jaki masz plan działania? mam faceta, który ciagle cos kreci i chetnie bym skorzystała, ale w ciemno nie pojde.

Każdy ma swoje podejście do tematu. Działam na mazowieckim, w tym momencie , bywało że i warmińsko-mazurskim, lubelskim. Podałam swojego maila powtórzę kasiawsdg@tlen.pl pewne tematy wolę poruszać w korespondencji prywatnej niż na forum. Z czystej ochrony siebie . Krok 1 -rozmowa Krok2- spotkanie,dopasowanie (twoich potrzeb , mojej wiedzy i możliwości) Krok3-Działamy i info zwrotne..dla Ciebie..a co z tym zrobisz to już Twoja sprawa..i Finalizacja. Cena - jest uzależniona od czasu mojego jaki poświęciłam na pracę może to być banalnie łatwe lub piekielnie trudne. Kwestia obgadania szczegółów zachęcam do korespondencji. ta nie kosztuje!

Gość deefty
Okazja czyni złodzieja :D Chcecie zostać starymi pannami i wyskoczyć z kasy?

raczej rozwódkami i samotnie wychowywać dzieci..licząc na pomoc państwa żałosną ...jak "pan: nie wywiązuje się z alimentów ...-tak..w takim wypadku wolę być panną.. powiem szczerze :)

Gość Gangbang Miszczu
Kate Evo, wiesz o tym, że jak kogoś wystawisz w ten sposób, to na piekną facjatę już nikogo więcej nie wyrwiesz? :)

Gość a jjaaaa
Czytałam o tym że to ostatnio całkiem intratny interesik :) Ale podobno wiele kobiet właśnie w ten sposób sprawdza przyszłego męża czy już obecnego nawet A jaki to potem piękny dowodzik przy rozprawie rozwodowej :D Uważam że faceci powinni się zastanowić bo nigdy nie wiadomo kiedy pani nagle spadną jakieś dokumenciki ;)

Gość a jjaaaa
MISZCZU przypominam Ci że groźby są karalne ;)

no tak ale nie pisałas nawet z jakiego jesteś miasta, a moze pracujesz na terenie calej polski ?:D:D:D

Gość llk,m,
potrzebuje kogos a lubuskiego, moze jakies namiary /.

Moja wypowiedź może będzie odbiegała od tematu, nie mniej jednak dotyczy spraw detektywistycznych. Potrzebuję odnaleźć osobnika poznanego na jednym z portali. Długa korespondencja ( ponad rok) zero spotkań, fajna rozmowa, więź emocjonalna... długo można rozprawiać! Pozostały numery telefonów( nieaktywne), mail ( również zablokowany), gg które milczy i wiele szczegółów z życia osobistego co do których nie mam pewności ze nie są fikcją. Nie potrzebuje detektywa ale możne jakiegoś skrzętnego hakera który dojdzie po IP przynajmniej jakiegoś adresu ww. osobnika:) Macie jakieś ciekawe rozwiązania,,, z wyjątkiem rad bym dała sobie spokój :)) czekam na info me.la@poczta.fm

Gość holkra
naciągaczki, którym nie chce się znaleźć uczciwej pracy!!! Który facet nie zacząłby flirtować z ładną kobietą? Można sprawdzić czy zdradza, a nie prowokować zdradę, bo to żaden dowód na to, że kiedykolwiek zdradzał!!!

Gość banamama
co za głupota! To jak bawienie się zapałkami w składziku wypełnionym benzyną!