Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

odtrutka

Pomoge sprawdzić wiernośc twojego faceta

Polecane posty

Za odpłatą pomogę Ci sprawdzić wierność Twojego męża, chłopaka, narzeczonego... Mam 23 lata, jestem wysoką i szczupłą brunetką. Będę zwykła dziewczyną w kucyku, lub kobietą-wampem. Tylko uwodzę- nie całuje, nie idę do łóżka. Nie prowadzę do niewierności, tylko sprawdzam czy Twój partner ma predyspozycje do bycia wiarołomnym. Sama przeszłam przez zdradę, wiem jak to boli i wiem jak wiele kobiet wolałoby wiedzieć czy partner ma 'ciagotki' zanim np wezmie ślub, lub zdecyduje się na dziecko.

Piszesz "nie całuje, nie idę do łóżka" To jak sprawdzasz czy facet zdradza (w sensie sypia z innymi kobietami) ? Wystarczy że zaproponuje seks tak ? Ale potem swojej dziewczynie powie że to był tylko żart i dowcip ...

Gość a ile bierzesz za pomoc
i skad jestes?

Gość rwerwerwerw
jakbyś miała większe pole manewru maiłabym dla ciebie oferte

wystarczy ze facet zacznie flirtowac i juz jest cos. niezbyt dobry kandytat na meza, lub majacy juz zone. zdrada to nie tylko seks seks i seks :O

no wlasnie... jak sie zgodzisz na calowanie i smyranie (majace prowadzic do seksu, ale wtedy wejde ja)- mam dla ciebie robote

Wystarcza smsy od faceta-sam sie pogrąży, a każdego jednego przeczyta jego partnerka, rozmowy będą nagrywane-i telefoniczne i te na żywo, będzie nas obserwował mój pomocnik, który robi zdjęcia, kręci film... Nie muszę sie całować czy pójść na całość z facetem. ja nie jestem od dostarczania dowodów do sądu na rozwód, ja sprawdzam PREDYSPOZYCJE faceta do zdrady.

dobra, ile bierzesz>?? skad jestes?

Jestem z łodzi i tylko w niej 'pracuje'. Cena do ustalenia, zależy ile będzie z danym elementem do roboty. Rwer- jestem BI mam większe pole manewru, jednak kobiete cięzej przechytrzyc i uwieśc.

@odtrutka Zaintrygowałaś mnie. Znalazłaś nisze :) Będziesz trochę jak prywatny detektyw ...

Gość eej.
Czytam i sie smieje. Autorka pisze z takim zacieciem i determinacja do "pracy" :D

I proszę TYLKO PANIE o pisanie na mojego maila-ja i moj wspolnik najpierw proponujemy spotkanie na kawę z klientką, przynosisz zdjecia i informacje o partnerze.

Gość eej.
Drżyjcie niewierni.Koniec jest blisko! :D

cvbnm,kjhgfghjkl; jakbym się bała takich gołosłownych jak ty to bym musiała siedziec w domu i sie nie wychylac. Co boisz się ze Twoja laska sie do mnie zgłosi?:)) współczucie za język i brak kultury. Twoja wypowiedź nie obliguje mnie do dalszej konwersacji z Tobą. PA!

Gość posikałam się ze śmiechu
:D tego jeszcze nie było. a juz myslalam że kolejny nudny temat :D

Gość dfdfdfdffg
co za bzdury, ruchacza latwo poznac i nie trzeba w tym celu wynajmowac takich kobiet jak ty ;) latwo odroznic monogamiste od ruchacza ;)

Gość dfdfdfdffg
ja mam chlopaka i mimo ze go pociagam to nigdy do lozka mi sie nie pchal, bo mnie szanuje, to ejst glwony wyznacznik. jak kobieta pociaga faceta a on ją szanuje i nie cche seksu, to od razu widac ze jest wartosciowy. a taki co zaraz cche ruchac to wiadomo... proste jak bulka z maslem ;)

Wiesz...jeden ufa inny nie. Ja sama wyznaję zasadę ograniczonego zaufania. Kto nie zna tego kawału o superseksownej i napalonej siostrze panny młodej? I morał-zawsze trzymaj gumki w aucie? Proza życia. To nie jest biznes-pieniądze to zapłata za czas i wysiłek a nie sposób na zarobek. W koncu za cos trzeba bedzie odpisywać mu na smsy i malowac sie na spotaknia...

Gość gdhjnfvkgblh
każdy to ruchacz, a ciebie może szanuje i do łóżka ci sie nie pchał. ale w tym samym czasie mogł se rucać kogoś na boku a ty naweet o tym nie wiesz

@ dfdfdfdffg zgadzam się zz Tobą w 110%, tylko egzemplarze te o których mówisz są na wymarciu. Gratuluję faceta.

Gość 9ujnbvn
ja się nie odważę,i tak mam dużo stresów :) po co mi kolejne,a idąc tymn tokiem myślenia,to: 1.facet może woleć blondynki 2.może wyczuć że to podstep 3.okazja czyni złodzieja,po co wywoływac wilka z lasu ? :)

Dziewczyn- ja nie piszę do WSZYSTKICH a do wybranych kobiet. Jak macie zaufanie-gratuluję. Swoją propozycje dedykuję do kobiet które nie ufaja swoim partnerom. Poza tym-jesli facet juz zdradza równiez małe prawdopodobieństwo że 'poleci' na mnie bo oszukiwac żone(kobiete) jest łatwiej niż zone i kochankę(i) czyli dwie kobiety. Szukacie także dziury w całym- brunetka, blondynka, duży/mały cyc...serio myslicie ze to ma znaczenie? Lazdy znany przez was facet ma przez całe zycie zwiazki z takimi samymi kobietami? nie wydaje mi się.

@HDFSHSFHSFDGHGFS A od kogo się dowie? Bo nie ode mnie. Ja mu sama powie że był testowany jej sprawa

@Tropicielko nie twierdzę ze pozjadałam rozumy i jestem nieomylna. Jak Ty jesteś gratuluje:)

Pomagam sprawdzić wierność twojego faceta..mam doświadczenie i praktykę. Byś miała spokojniejsze sny. na maila kasiawsdg@tlen.pl

Pracuję Warszawa i okolice-oferta odpłatna do negocjacji. Od czasu trwania do stopnia trudności . :) Reszta w korespondencji prywatnej i przy kontakcie face-to-tace . Kate Evo

Gość słyszzałam o takiej sytuacji
dziewczyna sprawdziła swojego faceta przez ślubem i to nie raz bo ktoś jej powiedział że sprawdzając na jednym typie dziewczyn ma małą gwarancję ze facet nie ma ciagątek do zdrady. Facet jednak twardy jak skała :D zero zainteresowania innymi laskami więc piękny slub wesele i co ? ! jakieś kilka miesięcy po ślubie zdradził ją :P

w dzisiejszych czasach wole mieć pod kontrolą faceta niż przejechać się po raz kolejny.. a licho nie śpi. Jeśli kobiety o tym myślą by sprawdzać swojego faceta to o czymś świadczy ...! Coz nie ufamy do końca , ja jestem tego przykładem nie ufam i zmam tysiąc przypadków gdzie było tak cudnie i ....pękło z "jego" winy... i wyszło jak zwykle... Ja polecam ...sprawdzisz raz , drugi ...i trzeci jak trzeba.. Piękne sny , to spokojne sny..

dlatego też proponuję swoją wiedzę i doświadczenie. Pomogę sprawdzić twojego faceta.. kasiawsdg@tlen.pl