Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna otchlan

Zaburzenia obsesyjno-kompulsywne,depresja,nerwica. Zapraszam do dyskusji. Pilne.

Polecane posty

Gość Katia1983
ja tylko zacytowałam MikiK, ale do lektury zachęcam:)

Gość krzycho micho
3 lata sie leczylem! leki i PSYCHOTERAPIA indywidualna albo grupowa ( lepsza ale hardcorowa bo trzeba sie otworzyc przed obca grupa ludzi) na ktorej bedZiecie sie starac w 100 % uczestniczyc ! starac sie otworzyc w 100 % ! dostrzec w sobie wady w 100 % ! sluchac terapeutow w 100 % ! analizowac problemy razem z terapeutami i uczestnikami grupy! dume schowajcie głęboko w torbe!!! PAMIETAJCIE TERAPIA GRUPOWA TRWA OK 6 MIESIECY! A POTEM NORMALNIE ZYJESZ ! WYKORZYSTAJCIE TA MOZLIWOSC W 100 % ! A BEDZIECIE SZCZESLIWI JAK JA :) pozdro dla NZOZ FENIKS Zabrze - dzieki nim jest jak jest :)

Gość krzycho micho
ps.jesli sie nie otworzycie na tej terapii to wiele stracicie!!! znam osoby ktore sie poddaly, lub nie potrafily sie otworzyc i przestaly chodzic albo osoby ktore nie daly sobie nic powiedziec bo byly dumne!!! nie o to chodzi!! terapia to nic milego, sam mialem problemy na poczatku, od zawsze bylem osoba nieśmiałą... efekty sa wielkie po takiej psychicznej walce z emocjami, z samym sobą !!! naprawde polecam !!!

Gość gość
no ale co z autorką jak się jej dolegliwości skończyły

Gość gość
Gdy powiedziałam swojemu partnerowi, że prawdopodobnie mam depresję, zlekceważył to i stwierdził, że sobie wymyślam bo nic nie robię. Obwiniałam się o wszystko i czułam się bezwartościowa. Robiłam co muszę i nic więcej. Czasem nie dawałam rady i musiałam uśmierzyć jakoś ból więc piłam. Codziennie. Wiedziałam ze muszę coś z tym zrobić. Postanowiłam zdecydować się na opcje w którą wcześniej raczej nie wierzyłam- zwróciłam się o rytuał oczyszczenia aury na stronie http://moc-energii.pl . Od tego czasu me życie zmieniło się na lepsze. Przestałam pić i zajęłam się swoim życiem, robię po prostu wszystko, aby iść do przodu i żeby było lepiej. Póki co daję radę, mam nadzieję że będzie tak dalej.

Gość gość
na zaburzenia natrectw, depresje i lęki takze te z Arakaki a takze agorafobie polecam NEXPRAM? Tylko sie radae nie zniechecic bo poczatek brania leku może byc troche prosze samopoczucie mieszAnka nastrojow i wogole ale warto Leone efekty czuc juz po 3 miesiacach a pierwsze efekty takie minimalne po 2-4tyg. ja tym lekiem sie wyleczylam dlatego polecam! bo od dwoch lat go juz nie Bioterra i jest Oki a bralam okolo roku

Gość gość
Tu nie ma co dyskutować na forum, trzeba porozmawiać ze specjalistą. Ja leczyłam się w przychodni www.czpgdynia.pl z powodu nerwicy i jestem zadowolona z rezultatów.

Zmagałam się z tymi zaburzeniami od dzieciństwa, w pewnym momencie natręctwa przejęły znaczną kontrolę nad moim życiem. Sześć lat temu powiedziałam sobie dość, przytoczone tu " s********j " i nawet napisałam do siebie list, w którym jasno opisałam, jak irracjonalne jest moje myślenie. Spróbuj tego, ja po tym miałam względny spokój na te sześć lat. Jednak niedawno, miesiąc temu moje zaburzenia wróciły, nasiliły się i konieczna była wizyta u psychiatry. Wybrałam tego z najlepszymi opiniami, dostałam leki, a na jutro jestem umówiona na terapię poznawczo-behawioralną, którą mi polecił.