Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pitu

Jak?!

Polecane posty

Gość pitu

Jak radzicie sobie z zazdrością o ex partnera po rozstaniu? No wiecie...że on/ona ma kogoś innego a Wy np siedzicie sami w domu? Że on/ona was już nie chce tylko kogoś innego?

Gość Franca forfiter
a lekcji na jutro nie masz zadanych? :o

Gość pitu
Dzięki za pomoc. Ja mam z tym problem i to duzy bo trwa ponad rok...I dalej zazdrość. O partnera, o znajomych o imprezy. Wszystko. Ja czuje, że moje życie jest beznadziejne a ona w tym czasie robi coś interesującego na przykład. Też tak macie? Jak sobie radzicie?

Gość sjcslk
fiku miku ty bachorze znowu tu przesiadujesz?????????????!!!!!!!!!!!!

Gość pitu
Klin klinem...Ale już próbowałem. I tak nie mogłem przestać myśleć o tym co robi itd... Nie w tym była rzecz.

Gość pitu
i co? nic nie poradzicie?

Nie rozpamiętuje w nieskończonosc tego co było To ja rzucam nie na odwrót Nie siedzę w domu gdy ktoś mnie oleję tylko wychodzę z kimś innym :)

Gość ale ja kompletnie nie rozumiem
jak można być zazdrosnym o kogoś, z kim się już nie jest? Ja zapominam na drugi dzień.

Gość pitu
Nie każdy ma taką możliwość. Wiem że to samolubne itd ale wkurza mnie, że jest szczęśliwa. Ehh

Gość mała_30
Jeśli kochałeś to łatwo nie przejdzie. Miałam znajomego w takiej sytuacji jak ty. On się nawet truł, jakieś próby samobójcze zaliczył. Teraz się z tego śmiej i cieszy, że nie jest z tamtą. Została prostytutką a On poznał w pracy super dziewczynę, są rok po ślubie, szczęśliwi, będą mieli dziecko. Pamiętaj, że skoro nie zadziałało to znaczy że tak miało być. Jeśli nie zrobiłeś niczego złego, to znaczy ze to nie ta dziewczyna z którą masz się zestarzeć. Nie szukaj na siłę. Zobaczysz, ze przyjdzie samo... załamać się i cofać to najgorsze z możliwych rozwiązań powodzenia