Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hawajska koszula

jakim cudem tak jest???? wytłumaczy mi ktos?

Polecane posty

Gość hawajska koszula
wiec to chyba obojetne czy wybiore matme polak i angielski czy chemie biole i gegre nigdzie nie jest napisane ze np. biola i chemia maja wieksza 'wartośc' od polskiego czy matmy wiem ze to chaotycznie opisałam :O po prostu sie w tyym zgubiłam

Gość gnop
no wlasnie wiec jesli zdawalas na maturze oprocz obowiazkowych przedmiotow przypuscmy gegre ale jej nie zdalas i w rekrutacji wybierzesz sobie polski mate i np gegre z której mialas 23 % to mozliwe jest zebys miala mniej niz 90 %. Tylko jaki w tym sens zeby wybierac przedmiot którego sie nie zdalo ? nie wiem czy w ogole ten przedmiot widnieje wtedy na swiadectwie maturalnym.?? ale zesmy sie teraz zamotały :)

Gość hawajska koszula
no własnie nie ma sensu wybierac tego czego sie nie zdało ;) a taki niezdany przedmiot jest na swiadectwie nie wiem o co tam chodzi, ale czytam fora i ludzie tez przeliczają punkty tak jak ja...

Gość kkkkkaaaww
ten przedmiot jest zdany jesli jest dodatkowy wiec. może ktos zdal rozszerzenie zle przeliczyl i myslal ze mu sie oplaci

Gość kkkkkaaaww
a może to ktos z lat kiedy matma nie byla obowiązkową i zdał ja kiepsko jako dodatkowy. albo z tego roku kiedy giertych dał zgode na oblanie 1 przedmiotu

Gość hawajska koszula
nie, to prog z tego roku