Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filipinkaala_

bezpłatna wypłata z bankomatów - jak to jest?

Polecane posty

Gość filipinkaala_

chce założyć konto w deutsche banku, jest napisane że 0zł za wypłate z wszystkich bankomatów na świecie. Do tej pory miałam konta w pekao, mBanku i zdarzyło się ze niezłą prowizję zapłaciłam za wypłatę nie tam gdzie trzeba :o czy ktoś mi wyjaśni jak to jest z ta darmowa wypłatą? widzę np. bankomat na którym jest np znaczek pekao, czy jak wypłace w nim karta z deutsche banku to rzeczywiscie nic nie zapłacę? i czy wszystkie bankomaty akceptują karte deutsche banku? ktoś ma konto w tym banku?

Gość filipinkaala_
ale super :) to nawet w mbanku tak nie mam! wiele razy płaciłam prowizję w mbanku, nie wspomne o pekao, i o tym, ze sie placi za prowadzenie konta, jakies inne rzeczy -zbiera sie tego kilkanascie zł miesiecznie!!!dlatego w pekao zamknełam , teraz mam w mbanku, niby jestem zadowolona ale teraz zmieniłam nazwisko , wyszłam za maz i chciałabym z mezem miec wspolne to konto i tam jest taki cyrk z ta zmianą danych itp ze zrezygnowałam i szukam innnego banku, założe konto od razu z nowymi danymi, razem z mezem i po sprawie :) takze ten deutsche bank jest spoko z tego co widze :)

Gość filipinkaala_
a czy ten bank ma wpłatomaty? w mbanku są...

Gość filipinkaala_
no własnie przegladam oferty innych banków, bo musze miec konto w bankach które maja wplatomaty. Dzieki:), popatrze na ten ING, podobno inteligo tez niezły...

Inteligo to PKO, czyli te same zasady - ukryte opłaty.. Sama mam ING, przeniosłam z PKO. Bardzo przyjemny bank. po 6 miesiącach od założenia konta masz wszystkie produkty banku bez żadnych formalności. Polecam - ING jedyny bank z wpłatomatami i placówkami :)

Gość filipinkaala_
rzeczywiscie chyba zdecduje sie na INg:) ma 4 wplatomaty w moim miescie:)

Gość też polecam ING przedewszystki
m dlatego że jest to bank który został założony w POLSCE. Db bank to jest w całości filia niemiecka, a ING jest w jakiś sposób nasz :D A pozatym bardzo przyjemne oddziały, mało opłat itp. NIEZAWDONOŚĆ czyli to czego od banku oczekujesz.