Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbttr

ojciec

Polecane posty

Gość bbttr

Nie znam swojego biologicznego ojca. Do 25go roku mojego zycia płacił alimenty. Obecnie zastanawiam sie czy jak umrze ktos powiadomi mnie o tym. Ma rodzine 2 dzieci czy oni maja obowiazek dac mi znac?

Gość maturks4
Piszesz tylko w kategorii śmierci; na spadku Ci zależy??? Dlaczego nie chcesz go poznać?

Dlaczego zakłądasz że ona nie chce go poznać? Może to on ma ją w d... , bo ma nową rodzinę

Gość Diiiiiiii
a po co ma Go poznawac??? Jesli On nie chcial to nie warto ....po to aby zobaczyc jak swoja dwojke kocha i rozpieszcza o o niej nie myslal i nie chcial poznac. tylko popadniesz w depresje moim zdaniem, lepiej nie ruszac tego tematu

Gość bbttr
Olał mnie nigdy nie chciał poznać. Na spadek nie licze bo wiedzac ze ja jestem napewno zapisze wszystko tamtej rodzinie. Szczerze to troche sie boje ze bede musiała ich poznać.

Gość bbttr
czy ktos mi odpowie?

Gość WS
Przecierz nie musisz im z niczego tłumaczyc to jest twój ojciec taki sam jak ich bedziesz miała czyste ty w tym przypadku sumienie

Oni nie maja obowiązku powiadomic cię o śmierci twojego ojca, jesli to zrobią, to tylko z własnej dobrej woli.. a oni wiedzą, ze ty jesteś jego córką?? Może jego zona nie wie w ogóle o twoim istnieniu..