Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa23nowa

jak zemścić się na facecie?;>

Polecane posty

bylam znim 5 lat, mieszkalismy razem, mielismy plan na zycie , bez ogródek mowilismy sobie kocham... cos sie stalo i pewne nieporozumienie poroznilo nas do tego stopnia ze sie rozeszlismy... ja jako kobieta kochajaca plakalam, rozpaczalam, myslalam, pisalam... a on i tak sie nie odezwal....po jakims czasie dowiedzialam sie ze widziano go z dziewvzyna (on twierdzi ze to tylko kolezanka...ale nigdy nic nie wiadomo) od rozstania minal juz miesiac... az przyszedl ten czas kiedy uczucie zwane smutkiem trzeba zastapic ZEMSTA! wiec drogie dziewczyny prosze o propozycje naprawde bolesnej zemsty:D

Gość tak ci się wydaje,
że to była miłość. gdy się kogoś kocha, małe nieporozumienie nie jest w stanie rozwalić związku :P

Dojrzały człowiek nie ucieka do zemsty, bo to nic nie da... najwieksza zemstą w takim wypadku jest obojetność, zupełna obojetność... jak go widzisz na ulicy, odwracasz głowę itp.. udajesz, że go nie widzisz, nie słyszysz, nie znasz.. - to jest najlepsza zemsta..

ale dziewczyny ja wszystko wiem... ale pytanie jest zawarte w temacie.. wiec prosze was nie piszcie mi co to milosc itp :) bo ja oczekuje konkretów dlaczego to ja mam ciagle placic za jego bledy on on teraz zaplaci za swoje... a poza tym to tez kuracja dla mnie...

Gość zacznij żyć swoim życiem
i bądź szczęśliwa - dla siebie, a nie dla jakiegoś faceta. większej zemsty nie potrzebujesz, jeśli źle Ci życzył to nic go tak nie zaboli jak twoje szczęście. Jeśli życzył Ci dobrze, to tylko lepiej dla Ciebie.

Gość tak ci się wydaje,
no jeśli chcesz zemsty, to jak ktoś napisał wyżej - olej go totalnie...

Gość gfdgfd654
zrób mu kręcenie wora

Gość a jjaaaa
NOWA --- dopiero co pisałaś w temacie ceny za wesele , niemożliwe że w ciągu jednego dnia aż tyle się wydarzyło :D

ale jak mozna olac faceta z bylorym sie bylo 5 lat? i zarowno on jak i ja mowilismy sobie ze sie kochamy...nawet myslelismy o dzieciach. tu juz nie chodzi o niego tu chodzi o mnie i o moj spokoj wewnetrzny... co mam do starcenia? juz cierpialam, plakalam itp przezywalam wszystkie mozliwe emocje... zostala mi tylko zemsta... jestem bardzo zazdrosna i nie moge zniesc mysli ze moze byc z inna po tak krotkim czasie po rozstaniu

to nie o mnie chodzi;) tu chodzi o kolezanke ale piszemy z mojego profilu bo stara czasu na zakladanie kolejnego;)) ale widze ze sledzisz moje poczynania hehehe

a co do nieporozumień miłość tu nie ma nic do rzeczy i jesli ktoś tak uważa, to jest na poziomie miłosci z podstawówki.. żeby nie dochodziło do kłótni albo żeby jakoś się pogodzic po niej, nie trzeba miłości, ale kompromisu.. zemsta jest atrybutem ludzi ubogich.. nie zniżaj się do tego poziomu, prosze cie..

Jak mi ktos kiedys tu na forum dal rade, tak ja Ci poradze: Ignoruj i olej. Ale jak kiedys przyjdzie Ci sie z nim spotkac, moze macie cos do ustalenia, wyjasnienia, wspolnych znajomych itd. Jak tylko bedzie "okazja" z nim sie spotkac , to ODPIERDOL SIE I WYGLADAJ JAK MILION DOLAROW! Badz pewna siebie , tryskaj szczesciem ! I NIECH WIE CO STRACIL! ;) .

Czy jeśli się zemścisz jest przygotowana na jeszcze większą zemstę z jego strony? Bo takie są skutki zemesty.