Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwexrctvybghnjmk

CHŁOPAK Z DYSKOTEKI. POMÓŻCIE!!! PROSZE O WYPOWIEDZI MĘŻCZYZN

Polecane posty

Gość qwexrctvybghnjmk

OSTATNIO NA DYSKOTECE POZNAŁAM SUPER CHŁOPAKA . WIADOMO JAK TO NA DYSKOTECE POTAŃCZYLIŚMY, POSTAWIL MI PIWO, GADALISMY I TAKIE TAM. WYMIENILISMY SIE NUMERAMI TELEFONÓW. NIE LICZYLAM NA TO ZE SIE ODEZWIE ALE ZARAZ NASTEPNEGO DNIA SIE ODEZWAŁ... BYLAM PO PROSTU W NIM ZAUROCZONA. NALEGAŁ NA SPOTKANIE SPOTKALISMY SIE BYLO SUPER. MÓWIL MI ZE JEST WE MNIE ZAUROCZONY ZE DAWNO TAKIEJ DZIEWCZYNY NIE SPOTKAŁ. ZAPEWNIAL ZE SIE JESZCZE SPOTKAMY. JEST JEDNO ALE OD TAMTEGO MOMENTU SIE NIE ODZYWA. MINELO 2 TYGODNIE. NAPISALAM DO NIEGO CZEMU SIE NIE ODZYWA TO MI NIE ODPISAL NA GG JEST CIAGLE DOSTĘPNY. O CO W TYM WSZYSTKIM CHODZI. POWIEDZCIE MI FACECI... CZEMU TAK POSTĘPUJECIE?? BAWICIE SIE DZIEWCZYNAMI CZY CO?? O CO WAM CHODZI???

Gość qwexrctvybghnjmk
Nie poszliśmy do łózka, zrobiliśmy to w samochodzie:(

Gość qwexrctvybghnjmk
PODSZYWIE SPADAJ!! NIE POSZLISMY DO ŁOŻKA ALE GDY SIE ZEGNALISMY BYLO BARDZO GORĄCO.. O MALO BY DO TEGO NIE DOSZLO

TEZ SOBIE TAK POMYSLALAM.. BO TAKIE TYPKI Z DYSKOTEKI SZUKAJA DZIEWCZYNY NA WIECZOR I POZNIEJ DO WIDZENIA... ALE SKORO CHCIAL SIE POZNIEJ PO DYSKOTECE SPOTKAC TO CHYBA TAKI NIE JEST

Gość Jaroslawe-84
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Gość Maharet28
Niestety, ale nie wróżę wam różowej przyszłości.... ;]

Gość dezirers
widocznie to było niestety tylko zauroczenie a zauroczenie bardzo czesto bywa ulotne niestety

Chłopak nie ma świadomości że rozbudził Twoje nadzieje i serce. On tego nie wie i nie rozumie, pewnie bajeruje co tydzień taką laskę. Ile ma lat ?

Gość facet84xx
musisz się jeszcze sporo nauczyć... na dysce poznaje się laski i bzyka,jak nie to nara szukasz tam faceta? to juz prawus z kafe byłby lepszy

najgorszy tekst taki mozesz napisac chlopakowi na gg to 'czemu sie nie odzywasz?' kiedy wy wreszcie zrozumiecie ze jak facet widzi cos takiego na kompie to ma ochote dodac cie do zablokowanych...

Gość facet84xx
a co liczyłaś na love story? spójrz na to od stron y faceta: laska klei się do mnie mimo że zna mnie może z godzinę...to jakaś desperatka albo tania małolatka.Poszukam laski z klasą,ewentualnie jakiejś łatwiejszej co odrazu po dysko poleci na całość.Szczególnie że byłem pijany i wydawała się być ładna.

Jesteś idiotką co widać choćby po Caps-locku. Widać chłopak poznał Cię lepiej i zrezygnował.

A JA NIE ROZUMIEM TEGO CO CAPS-LOCK MA DO MOJEJ INTELIGENCJI??? JA NIE MOWIE O TYM ZE DAŁAM SIE OD RAZU MACAC ALBO COS W TYM STYLU. BYLO NORMALNIE. MOZE BYLISMY POD WPLYWEM ALKOHOLU ALE ZACHOWYWALISMY SIE NORMALNIE ROZMAWLIALISMY I TANCZYLISMY A TO CO DZIALO SIE NA SPOTKANIU TO NIE MUSI OD RAZU OZNACZAC ZE JESTEM ŁATWA BO DUPY MU NIE DAŁAM

Gość facet84xx
kaliban ma rację, caps może być jakimś wyznacznikiem,twoje wypowiedzi to potwierdzają.No i nie ściemniaj, wiem że masz 15 lat

Gość facet84xx
to podstawa forum poczytaj sobie co to jest netykieta.zastosuj .