Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwexrctvybghnjmk

CHŁOPAK Z DYSKOTEKI. POMÓŻCIE!!! PROSZE O WYPOWIEDZI MĘŻCZYZN

Polecane posty

Wiesz ciężko się nie nabijać, nawet będąc bardzo wyrozumiałym, z infantylnej postawy i pisania z capsem :)

Gość Nie w nim zauroczona
tylko nim zauroczona, nie we mnie zauroczony tylko mną zauroczony! Chodziłaś na lekcje polskiego?

ale wy wszyscy jestescie dziwni. skad mam wiedziec ze na forach nie pisze sie caps-lockiem skoro nigdy nie pisalam na forach. to jest moj pierwszy post!!!!

Gość Asbmriob
Bo z ludzie glupi jak ty, az sie o to prosza :D

Skąd w ogóle pomysł żeby pisac caps-lockiem. Pomijając to netykietę, to cholernie ciężko się to czyta.

"to jest moj pierwszy post!!!!" I co? Aż tak bolało? Nie martw się z każdym następnym będzie lepiej. :)

Gość LoOoOsEr
To był Twój 15 post.

Gość facet84xx
właśnie po to jest netykieta żeby sobie i innym nie utrudniać życia. Ja się nie nabijam, wszystko co pisałem było full powaga no i rada na koniec: poszukaj innego faceta, raczej w innych miejscach niz klub

Gość LoOoOsEr
facet A dlaczego w innych. To widać jej środowisko naturalne.

"...a nwet odpowiedziec na nie nie potraficie" No przecież już odpowiedzieliśmy: -> Facet już obraca nowe dupy, a ty poszłaś w odstawkę. -> Jesteś debilką.

czy ja napisalam ze szukam chlopaka w klubach?? bylam na dyskotece i zupelnie przez przypadek go poznalam.. ludzie czytajcie uwaznie bo az szkoda mi jest tego czytac co wy piszecie!!!!i to nie jest moj 15 post. ciekawe skad to wzieles??

Gość Aleksssss
Daj sobie z nim spokój. najwidoczniej przestałaś go interesować.. Nie ma co się oszukiwać. Jakby chciał to znalazłby 1000 sposobów aby sie do ciebie odezwac i skontaktować.

Gość proekozielona
wylacz capslocka a takie zachowanie faceta to standard, pogodz sie z tym, a ty nie nalegaj bo bedzie gorzej niz lepiej

Gość aaa kotki dwa
Zwykle ludzie piszą z Caps Lockiem, gdy chcą na kogoś nakrzyczeć. Źle zadajesz pytanie. Nie pytaj czemu mężczyźni tak się zachowują, tylko czemu ludzie się tak zachowują. Olewanie, nieodpisywanie to nie jest cecha mężczyzn. Kobiety też tak często robią. Pewnie on nieodpisując chciał osiągnąć to, co ty zwykle robisz, gdy nie odpisujesz.

Gość oliwiaaaaaaaaaaaaaaaa
myslał ze dasz sie latwo przeleciec, i po to sciemnial tymi tekstami o zauroczeniu. Na drugim spotkaniu nie dalas dupy wiec dal sobie spokoj i obraca nastepną ktora szybciej mu da, po co sie ma chlopak wysilać jak inną bez wiekszych ceregieli zaliczy. Daruj go sobie, ewidentnie widac ze chodzilo mu tylko o seks. I sie nie poniżaj, nic nie pisz, wykasuj jego numer. pozdraiwam

@qwexrctvybghnjmk To jest forum. Tutaj każdy może napisać co chce. Dostałaś też kilka praktycznych porad i informacji. Widzę jednak że się wściekasz, rzucasz, atakujesz. Nie masz cierpliwości i nic nie przyjmujesz. Z takim nastawieniem czytający będą Ci wstawiać złośliwości przytyki, uwagi. Zobaczysz samą ironię i wrogość. Sugeruję więcej pokory.

Gość asdfghjkl;tyuio
ja mysle ze chlopak po prostu cie olał i to jest taki typ z kwiatka na kwiatk wiec cudów sie nie spodziewaj!