Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość króliczy dół

potrzebuje małej porady w sprawie faceta...

Polecane posty

Gość króliczy dół

Sprawa wygląda następująco: Poznałam świetnego faceta. Przyjaciel moich przyjaciół. Bardzo go polubiłam, super spędza się nam czas (we dwoje, wśród znajomych). Jest mi bliski, dobrze się dogadujemy. On się zauroczył. Ja mam faceta. Bardzo go lubię, nie chce tracić z nim kontaktu, bo wiem, ze kiedyś znów go spotkam - nie chce wtedy udawać, że go nie znam. On się wycofał choć dał mi do zrozumienia ze kiedyś się spotkamy. Nie odzywa się od ponad tygodnia. I tu pojawia się moj problem - nie wiem czy do niego napisać, czy czekać aż on to zrobi. Mam mętlik w głowie. Nie chce go katować (jesli naprawde się we mnie zauroczył), i nie chce tracic z nim kontaktu. No i nie wiem co robić...

Gość Russel Brand we własnej osobie
Skąd wiesz, że zauroczył się w Tobie, a nie w Twoim facecie? :classic_cool:

Gość króliczy dół
potrzebuje porady a nie glupich żartów...

jezeli nie masz zamiaru zostawic faceta to nie pisz do niego i nie rob mu nie potrzebnych nadzieji.daj mu spokoj przestal sie odzwywac bo widocznie wie ze nic z tego nie bedzie.im czesciej bedziecie sie slyszec i spotykac tym bardziej on bedzie sie pograzac

Gość Russel Brand we własnej osobie
Facet czuje do Ciebie więcej niż Ty do niego. Facet jest wolny, Ty nie jesteś wolna. Dla Ciebie ta znajomość będzie tylko częścią Twojego życia - dużą i przyjemną, ale jednak tylko częścią. Dla niego ta znajomość będzie całym jego życiem. Skoro postanowił zerwać kontakt to uszanuj jego decyzję. Nie baw się nim.

Gość króliczy dół
chyba mam ochotę mu obciągnąć, ale nie wiem czy wypada

Gość kremooweczka
Zostaw go w spokoju. Nigdy się nie zauroczyłaś, czy nie ma w Tobie za grosz empatii?

Gość króliczy dół
Ja wiem jak to wygląda. On myśli, ze jestem w szczesliwym związku... a nie jestem. Jestem z moim facetem, bo tak wygodniej, nic juz do siebie nie czujemy. On o tym nie wie i w sumie nie chce mu tego mowic, zeby nie dawac mu nadziei. Nie wiem co bedzie ze mna, z moim facetem, moze za tydzien, miesiac, pol roku sie rozstaniemy. Wiem, ze on strasznie mnie polubił, ze sie bardzo zauroczył. Nasze ostatnie spotkanie nie należało do udanych, on powiedział troche za dużo, ja nie mogłam mu nic na to odpowiedzieć, bo przecież mam "cudowny związek". Bardzo go lubię, i chce się z nim jeszcze kiedyś spotkać... chce z nim spedzac czas jak dawniej... nie mogę mu ani obiecac ani dac choć cienia pewności, ze może nam kiedys wyjśc. Nie teraz. Ale dlaczego mamy ze soba nie rozmawiac jak kiedys? Sama juz nie wiem czego chce - oprocz tego ze od wielu dni nie robie nic innego jak mysle o tym czy do niego napisac...

Gość króliczy dół
wiem, ze zachowuje sie egoistycznie ale z kazdym dniem ciszy ja coraz czesciej o nim mysle...

Gość a jjaaaa
przeczytaj swoje ostatnie zdanie i wszystko w temacie ok dzwoń :-)

Gość kremooweczka
To jak wiesz to się ogarnij, a facetowi nie zawracaj głowy. Najpierw dojdź do ładu z tym swoim związkiem. A nie będziesz komuś mieszać w głowie swoim "sama nie wiem czego chce". Najpierw się dowiedz!

Gość cóż że ze szwecji
no to rozstań się z tym z którym jesteś i odezwij się do niego 🖐️

Gość króliczy dół
wiem, ze najpierw powinnam zalatwic sprawe z moim facetem, ale boje sie ze ta cisza moze popsuc nasze relacje. Juz nie chodzi o to, ze on sie "odkocha" -bo nawet gdyby kogoś poznał - cieszyłabym się z tego. Ale skoro utrzymujemy kontakt z naszymi przyjaciolmi to dlaczego nie mozemy utrzymywac ze soba? eh...

jesli teraz sie odezwiesz to juz mu nadzieji narobisz nawet nie bedziesz musiala nic powiedziec ani robic

Gość króliczy dół
eh... jedna wielka tragedia sie z tego robi... on jest typem samotnika, wiem, ze od bardzo dawna nie mial dziewczyny, jest bardzo uczuciowy... ja jestem w nieszczesliwym związku. Dzieli nas naprawde wiele. On sie we mnie zauroczyl a ja caly czas o nim mysle. Boje sie ze spotkamy sie za pol roku i albo wszystko wroci albo bedziemy udawac ze sie nie znamy, albo znow sie skrzywdzimy...

Gość cóż że ze szwecji
szkoda tylko ,że nie obchodzą Cię uczucia "twojego' chłopaka skrzywdzisz go ale nawet tego nie zauważysza zajęta egoistycznym użalaniem się nad samą sobą :O

Gość króliczy dół
uczucia mojego chlopaka sa takie same jak moje... tkwimy w tym związku bo tak jest wygodnie. Nie czuje sie kochana, nie wiem czy kocham. gdybym byla skonczona egoistka to juz dawno bym do niego pisala... nie robie tego wlasnie ze wzgledu na niego... choc nie powiem, walcze ze soba jak chyba nigdy w zyciu...

Gość katt
zastanów sie z kim checesz byc i zadnego z nich za przeproszeniem nie rob w chu*a. nie dziw sie ze chlopak nei hcce miec z toba kontaktu, mady jest i nei chce cierpiec patrzac na Ciebie i myslac ze nie jestes jego. Puki jestes z tamtym daj spokoj temu.

Gość cóż że ze szwecji
zrobiłabym tak : 1) szczera rozmowa z 'chłopakiem" 2) utrzymanie kontaktu z tamtym 3) czekać na rozwój sytuacji i odpowiednio podjąć kroki

Gość waka waka 2011
a moze on czeka na Twoj ruch? moze wie, ze nie ma co liczyć na związek ale chciałby być chociaż Twoim kumplem? moze boi sie napisać, bo uważa, ze Ty nie chcesz się z nim przyjaźnić?