Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

mayor of london - najladniej ci w jasnym blondzie sexy dziunia ;)

Polecane posty

Gość cicicipunia
ale wy glupie jestescie, ten caly zeta tylko czeka az mu odpowiecie hahahah zamiast ignorowac go totalnie to co jakis czas ktoras z was mu odpisuje

Gość tak aajednasobieee
dziunia?? :D:D

zdefiniuj okreslenie "yebnieta" :) moja kolezanka za to ma taki problem, ze ma syna no i przyjezdza po niego do szkoly i mowi, ze nie moze sie doczekac kiedy mlody bedzie mogl jezdzic autobusem, bo ona zle sie czuje w obecnosci innych rodzicow, a mianowicie wszyscy stoja i czekaja na dzieciaki przed drziwami, ona przychodzi , a oni powiedza czesc i sie odwracaja plecami zeby rozmawiac w swoim towarzystwie. no i sie jej pytam gdzie ona ma problem? a ona, ze jej nie lubia i czuje sie zazenowana. dla mnie nie ma problemu, ze ktos mnie nie lubi albo ze jest "yebniety", wlasciwie do czego zmierzam to powiedziec, ze jak ten ktos ma problem to jego problem a nie moj. takze chill out i whatever. strasznie dzisiaj chaotyczny jestes, zauwazyles? :)

Gość adolf hitler ostatnie starcie
heh skasowal mi ktos posty :-D teraz mam film ze ona dziala na tym forum :-D chyb aze to przez to ze sie pytalem o zone dla indianina :-D co za roznica :-D

Gość adolf hitler ostatnie starcie
"Nastąpił błąd w czasie wykonywania zadania. Ten nick jest na liście zastrzeżonych do 2011-09-25 14:04:25." http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4969376 o prosze odpowiedzi nie ma ..

John Frieda , uzywam jedbawiu i naprawde bardzo sobie chwale :) . Teraz ma czarne wlosy ale powiem wam ze jak schodzilam do takiego blondu jak mam w stopce uzywalam dekoloryzatora o nazwie B4 COLOR BEFORE .. kosztuje 13 gbp w super dragu i bootsie mozna go kupic . raz uzylam sciagnal mi na jasny braz , a drugi raz nalozylam mialam ciut jasniejsze potem raz rozjasnacz i blond mialam . Nie zniszczyl w ogle wlosow