Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

MAM DLA WAS NOWE NIUSY DOTYCZACE NOXELI !!!!!!

Polecane posty

chcecie wiedziec jakie??? Pisalam do niej jako zauroczony noxelia,a ona to lyknela, reszty mozecie sie sami domyslic :classic_cool:

mozecie dac sobie kurwa juz spokoj ? no mialas zajebista zabawe autorko, po prostu błyszczysz, ze az razi.

ona jest na prawde nieszczesliwa osoba, zrobilam to zeby sie na niej odegrac za te wszystkie wyzwiska na kafe, ale zaczelam jej na prawde wspolczuc

zadna nowosc, Nox pisala tutaj wszystko co leżało jej na sercu, wiec nie osiągnęłaś niczego specjalnego. i dajcie jej wreszcie spokój, widać wasze życie jest tez chujowe, skoro zabawiacie się w tego typu dziecinne gierki.

Gość cOOle serowe upławy x64
wrzucaj co wiesz, chcemy igrzysk 🖐️;):classic_cool:

Gość dajcie jej spokoj
emanujaca lajtem, wygladasz jak stara kurwa. zalozyla jakis neglizek kurwa i buciki do tego. obciach nie z tej ziemi. i nie kurwa nie zazdroszce ci bezmozgowcu!!!!!!!!!!!!!!!!! NAWET KURWA SPOD LATARNI CI NIE POZAZDROSCI

Gość dajcie jej spokoj
jescze raz ci powtarzam ze wygladasz jak stara kurwa za 5 zl. :-O taaaaaaaa kazdy by chcial twoje wyruchane przez 1000 gachow dupsko :-O za grosz klasy nie masz wiesniaro:-O spojrz na siebie i na te tanie szmaty na tym zdjeciu :-O

Gość dajcie jej spokoj
ZENADA pokaz to zdjecie jakiemus facetowi najlepiej za granica to od razu powie ze polska tania kurwa :-O zal. pl

Gość sunny463
beatka - noxelia powinna Cie podać do sądu o niszczenie dobrego imienia jesteś chorym projektem.. emanująca lajtem - czemu sie czepiacie jej???????? fakt niewyjsciowa sukienka,tzn ładna bardzo tylko ta firanka pod spodem zabiera jej całą klasę. . .ale jaki macie z tym problem??

Gość mędrzec około 22:59
znowu wódka jest ciepła znowu pada znowu była 22:59 znowu obrzucacie się wyzwiskami

sunny463 hahahaha nie osmieszaj sie dziecko, a noxelia nie moze nikogo podac do sadu, bo jest niepoczytalna hahahahahaha, takie osoby nie maja zadnych praw, bo sa ubezwlasnowolnione

Gość dajcie jej spokoj
emanująca lajtem - czemu sie czepiacie jej???????? fakt niewyjsciowa sukienka,tzn ładna bardzo tylko ta firanka pod spodem zabiera jej całą klasę. . .ale jaki macie z tym problem?? a ja zadnego problemu nie mam bo ja sie kurwa w takich kieckach oprocz mezowi w lozku nie prezentuje :D🖐️ to ona ma widocznie problem bo nie dosc ze plame dala gdzies w takich ciuchac na imprezie to jescze musi sie na kafe lasowac i mysli ze miss polonia a wyglada jak kurwa. A OD NOEXELKI WARA PIZDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dajcie jej spokoj
Noxelcia skarbie, poznajesz mnie ? ;-)🖐️ autorko Ciebie oskarzymy za niszczenie jej opinii publicznej szmato !!!!

zatem zgłosisz na policję że ktoś przedstawił ci się mailowo jako inna osoba niż nią jest w rzeczywistości a ty temu ktosiowi podałaś fałszywe informacje o sobie :classic_cool:

noxela czemu piszesz pod dwoma nickami i sama siebie bronisz? Lepiej trzymaj pysk na klodke, bo wszystko powiem, co tam wypisywalas o swoim nedznym zyciu nieudaczniczko.

Gość dajcie jej spokoj
DLA MNIE JESTESCIE GLUPIMY KURWAMI ODWALCIE SIE OD TEJ DZIEWCZYNY RAZ NA ZAWSZE DO KURWY NEDZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie macie co robixc szmaty pierdolone? na to sie mowi zbiorowy mobbing, znecanie sie i kurwa to jest karalne.

Gość dajcie jej spokoj
te wszystkie e maile byly zmyslone, wiec odczep sie ode mnie.

Gość cOOle serowe upławy x64
ktos sie tu pomylil w zeznaniach

czyżby błąd logowania? :classic_cool: