Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maupka1

Czy to zdanie po angielsku jest poprawne??

Polecane posty

Gość ....Kaczuszka....
Zasadniczo to fajna praca, że można na necie posiedzieć. Ja też mam taką ;) Pracujesz sam czy z kimś?

Gość bueheheheh
sama :P od 23:00 jestem sama do 6:00, później schodzą się inni pracownicy :)

Gość ....Kaczuszka....
Sorks ;) zasugerowałam się z czymś... Hehehe... No to trochę lipa tak samej pracować. Ja mam to szczęście, że pracuje w pokoju z 3 osobami - 3 facetów :D

Gość bueheheheh
spoko :) A przystojni chociaż? Bo u mnie to oka nie ma na czym zawiesić :D

Gość ....Kaczuszka....
Powiem Ci, że nawet fajni. Bardzo weseli i sympatyczni. Czasami to ze śmiechu płaczemy ;) Kiedyś pracowałam z kobietami, i teraz wiem jedno, nigdy więcej ;D Praca z samymi facetami mnie zmieniła ;)

Gość bueheheheh
Prawda jest taka, że z babami się nie idzie dogadać... zwłaszcza w pracy. A facet zawsze zrozumie :) A w jakim charakterze pracujesz jeśli mogę spytać?

Gość ....Kaczuszka....
Specjalistka ds. administracyjnych i obsługi klienta - a mówiąc po PL - rozliczanie faktur, odpisywanie na korespondencję, doradztwo w zakresie produktów i usług :) A Ty?

Gość bueheheheh
Ja z kolei faktury wystawiam :) na korespondencję odpisuję, a doradzać - doradzam w wyborze pokoju :D Jestem recepcjonistką w hotelu :)

Gość ....Kaczuszka....
Przybij piątkę ;D Zaczynałam po studiach jako recepcjonistka :) Tylko, że u nas na nocce po dwie osoby zawsze były + manager on duty ;) Macie jakichś chłopaków na recepcji?

hej, ja tez pracuje na nocki, ale dzisiaj akurat mam wolne, mimo tego, nie moge zasnac, bo sie juz organizm przyzwyczail do nocnego trybu zycia :)

Gość bueheheheh
ja obroniłam licencjata z zarządzania miesiąc temu :D a na recepcji walczę piąty rok :) Nie mamy na recepcji żadnego faceta :) same laski :D

Gość bueheheheh
jeeeej, ja to jak mam wolne to mnie z łóżka nie idzie wyciągnąć :)

Gość ....Kaczuszka....
@ciasteczko26: Może organizm się do Kafe nocą przyzwyczaił? ;)

Gość ....Kaczuszka....
To trochę lipa jak same laski. W podobnym wieku? Ja kończyłam Mechanikę i Budowę Maszyn ;) I aż się sama dziwię, że mnie na recepcję przyjęli ;)

....Kaczuszka.... hahaha, do kafe to moze nie, akurat sie uczylam i sprawdzalam informacje w necie i mnie podkusilo, zeby na kafe wejsc :)

Gość bueheheheh
ja po ogólniaku zrobiłam technika hotelarstwa, poźniej ten licencjat, a dalej na mgr idę dalej na zarządzanie i pedagogikę w gratisie :) tylko pytanie - co mi po tym? laski są w podobnym wieku :)

Gość ....Kaczuszka....
@bueheheheh: Oj na pewno coś dadzą te studia. W hotelu możesz zawsze awansować do biura gastronomii albo marketingu, albo zostać kierowniczką na recepcji. Tym bardziej, że robisz zarządzanie :) Ja tam wiem jedno, muszę pracować z facetami ;) Bo zupełnie inna atmosfera w pracy jest @ciasteczko26: Podkusiło Cię i nie wiadomo czy uda Ci się do nauki wrócić ;) Ja też po nocach zakuwałam. Nie zdarzało mi się prędko do nauki zabierać ;)

Gość bueheheheh
Kaczusiu - mój hotel taki mały, że prędzej awansuję ale do innego hotelu :) A co do nauki - każdy chyba miał trudności się zebrać i do niej wziąć o przyzwoitej porze :)

u mnie to jest nauka angielskiego, ucze sie w domu,nie chodze na zaden kurs itp, wiec musze sie sama mobilizowac i przyznam jest troche ciezko :)

Gość ....Kaczuszka....
Tylko wiesz... Ja jak miałam poprawkę to siadałam najwcześniej o północy, ale zawsze mogłam liczyć na pomoc kolegów :) A co do pracy to rozglądaj się systematycznie za inną. A nóż widelec trafi się coś lepszego. Doświadczenie już masz, wiedzy już dużo nabyłaś. Jak mgr obronisz to będzie najwyższa pora, żeby zacząć działać, aby się wspiąć wyżej! :)

Gość bueheheheh
ja miałam przygodę z angielskim - 1 semestr wytrzymałam na filologii i odpuściłam :) ciężko było, a z jakich książek się uczysz? :)

Gość ....Kaczuszka....
@ciasteczko26: Oooo.To ambitnie. Podziwiam za to, że w ogóle Ci się chce. Na pewno się opłaci :)

Gość bueheheheh
Kaczusia - jeszcze jakiś czas muszę wytrzymać nie zmieniając pracy - w czerwcu wychodzę za mąż, później się pomyśli. Mam nadzieję, że szybko zleci...

Gość ....Kaczuszka....
Zleci Ci szybciej niż myślisz. Życzę Ci powodzenia i szczęścia na nowej drodze życia! No i znalezienia rewelacyjnej pracy. Dziękuję Wam pięknie dziewczyny za rozmowę (szczególnie Tobie bueheheheh). Przywracacie mi wiarę w ludzi - że i na Kafe można z kimś normalnie pogadać :) Jeszcze raz wszystkiego najlepszego życzę! Na mnie pora już. Lecę spać. Dobrej i spokojnej nocki :)

Gość bueheheheh
ja również Wam dziękuję - spokojnej nocki i kolorowych snów :)

Gość maupka1
Halo, dziewczyny, jesteście dziś może? :) potrzebuję pomocy... Again :P

Gość maupka1
In the next holidays i will going to Ibiza - poprawnie? :)

Gość maupka1
tzn, chyba tam ma być "go" a nie "going"? Ale pewna nie jestem...