Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bfsgnhbgft

Fajna restauracja na wesele?

Polecane posty

Gość bfsgnhbgft

co sądzicie o tej?? musze odpowiedz dac a zastanawiam się ciągle.. jest bardzo elegancka ale wydaje mi sie ze dla mlodych bardziej. narzeczony sie uparl ale cz to nie bedzie klopot, bo nie dosc ze stoly okągłe, to stoły na górze, a parkiet na dole.. nie moge sie zdecydowac http://weselaromantica.pl/galeria/

Gość poszła karolinka do lalala
ja miałam wesele w hubertusie i gdybym miała robić podobne przyjęcie drugi raz - ponownie bym go wybrała!!!!! Romantica ma kiepskie opinie jeśli chodzi o jedzenie - tzn jego ilość i obsługę. Ale prezentuje się nieźle :)

Gość bfddgbthbd
widzę, że trafiłam na swego ;)

Gość poszła karolinka do lalala
no widzisz, świat jest mały ;) na ile osób chcecie wesele i jaką alternatywe macie dla romantci?

Jak dla mnie ten blady róż jest niestrawialny - wolałabym mocniejszy kolor jako akcent (najlepiej coś co współgra z bukietem - taki barwny motyw przewodni). Jeżeli sala jest na dole, a tańce na górze zastanów się czy wszyscy będą w stanie tam wejść. Byłam raz na weselu, w którym brało udział sporo starszych osób (w tym jedna na wózku) i nie każdy z nich miał siły, by zobaczyć młodych jak tańczą (o tańczeniu już nie wspominam). Zdecydowanie wolę obie sale na jednym poziomie - nie ma wtedy takiego sztywnego podziału - ci siedzą, ci się bawią.Widząc tańczących ludzi jeszcze parę osób zawsze się poderwie z krzesełek.

Gość b yugtuyfv
a osób ok 90