Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie widziałam żadnego linka

qva mac idzie zima

Polecane posty

brrrrrrr :( a we włoszech 35 stopni! i gdzie tu sprawiedliwość?

ja mieszkam troszke dalej i tu jest nadal ponad 35 , a moja zima w styczniu to 25 , ale ja tesknie za deszczem choc raz ulewa tu marzenie,

ke skifo..a miała już kupować bilet i lecieć na południe bo mama mówiła, ze upały straszne...ale ostatni raz w sobotę z nią rozmawialam więc pewnie mogło się sporo zmienić

kiedys we wloszech tez byla ciepla zima ale niestety klimat sie zmienil.w zeszlom byl nawet snieg ale bylam szczesliwa bo go kilka lat nie widzialam pomalu zapominalam jak wyglada :P chyba przywiozlam tu za soba zimno z polski kilka lat temu

Ja się dziś umówiłam z chłopakiem, potem z koleżankami. Słońce świeciło, wydawało się, że ciepło, ubrałam bluzkę na naramkach, spódniczkę i sandałki... Już z nim mi było zimno a wieczorem z koleżankami... masakra... wszystkie długie spodnie, bluzy, buty... a ja zamarzałam...

no nie, na południu włoch w tym roku zima nie była zimna. Byłam pod koniec grudnia i było tak jak zawsze. Zależy gdzie mieszkasz w tych włoszech :)

aaaa...na północy to chyba nie jest aż tak ciepło teraz :) ja bardziej mówię o neapolu i sardyni bo tam najczęściej bywam. i się zastanawialam czy nie jechać teraz na parę dni bo tutaj już się zrobila szaruga :(

rusiczka. oszalałaś? :) sandałki dzisiaj? brrrrr :) ja też wywnioskowałam, że we włoszech mieszkasz. w neapolu trzy lata temu też spadł śnieg :)

Ja się zastanawiałam czy nie ubrać dziś botków do dżinsów :)

hehe ciekawe jak jutro bedzie?...jeszcze w zeszlym tygodniu bylo mi za cieplo a w tym mi za zimno.w nocy sie strasznie zimno zrobilo pora chyba ciepla pizamke poszukac

już się nawet koleżanki ze mnie śmiały że tak wyskoczyłam... łaskotały mnie non stop i mówiły, że jestem zimna...