Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Erschreckend

Sekta- dobrze ze nie poszlam:/

Polecane posty

Gość Erschreckend

Kosciol Jezusa chrystusa swietych W dniach ostatnich- tak sie nazywaja. Mieszkam w austrii. Na ulicy zaczepila mnie grupa młodzieży w garniturach. Zapytali czy nie zechcialabym przyjść na ich spotkanie. A ja jako katoliczka pomyślałam czemu nie? Wkoncu mówili o jezusie i o rozwodach i życiu jakie prowadzą niektóre rodziny. I o tym aby zapobiegać rozwodom itd. Stwierdziłam ze przyjdę bo mam czas. Ale pózniej sobie pomyślałam ze sekty ukrywają sie pod różnymi religijnymi nazwami wiec zajrzalam do internetu aby coś wiecej sie o nich dowiedzieć?? I co?? To naprawdę sekta!! Na stronach niemieckojezycznynych jest dużo informacji jak kończą ci ludzie!! I Wogole przedstawili fakty które ja jako katoliczka chciałam usłyszeć a nie te prawdziwe!! Miałam sie dzisiaj z nimi spotkać ale jak to przeczytałam to sie wystraszylam. Tylko maja mój nr tel wiec jak bedą dzwonić to im powiem co o nich myśle. Dziękuje Bogu ze Wogole sprawdzilam w internecie kim oni są, a nie wpakowala sie w jakieś gowno !! Jakieś chrzty, przysięgi milczenia... Nie no masakra.

Gość lowerna górą
jaki z ciebie jełop ,ze w ogóle zastanawiałaś sie czy iść....i co mamy ci klaskać ,że miałas odrobinę rozsadku w ostatniej chwili??? Spadaj z takimi bzdurami głąbie

Gość Erschreckend
Daruj sobie. Powiedzieli ze są kościołem pod wezwaniem Jezusa Chrystusa!! Poza tym stali zaraz pod kosciolem katolickim gdzie moje dziecko chodzi do przedszkola. I nie ja jedna głupia i naiwna bo ich kalendarzyk był zapelniony!

Gość WY ZAPUSZCZONE BABSKA OBLEŚNE
głoopia jesteś i denna ,goowno nas obchodzi jak czmychnełaś .Stali pod kościołem? hahaha a jak obcy przyjdzie i powie ,że masz mu dobrze ustami zrobić to też uwierzysz???

Gość deborpa
Stali i mówili,że są pod wezwaniem Jezusa ,więc sadziłas pewnie ,że swieci .Nie no zdejmijcie ten głupi temat

Gość hter ster
kalendarzk mieli pełen hihi chyba naiwne baby ,takie jak ty tam wpisywali do odstrzału

Gość hter ster
lepiej się chowaj bo cie znajdą :))) :)))

Gość Erschreckend
Lubie dawać szpary prawdziwym katolikom, a mój odbyt użyczam wyłącznie biskupom :)

Gość Ercshreckend
Juz raz dałam sie nabrac ,wiec tym razem sprawdzilam .wtedy o malo zyciem nie przyplacilam

Gość Erschreckend1
Podszywajcie sie dalej! Jesteście zabawni. Jak ktoś chce pogadać na normalny temat to go obrazacie a jak 18 latka temat założyła ze 30 partnerów miała to jaka ona cudowna... Idzcie sie leczyć !! Znikam z kafeterii bo tu normalnych ludzi nie ma, tylko sami zakompleksieni frustraci. Ktos przywlaszczyl sobie i zaczernil moj Nick. Do widzenia.

Gość Nie przejmuj sie tymi
baranami...

Gość lu ne
dziwię się tylko, że dajesz obcym ludziom numer telefonu:(

Gość kunta kinte 2
oprucz świadków jehowy to terz sekta ale nie przyznają sie ze sa nawet chrześcijanami