Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Denerwujący współpracownik

Denerwujący współpracownik

Polecane posty

Siedzi na przeciwko mnie i ogólnie ma mniej pracy niż ja, także się nudzi. Żeby zabic swoją nudę robi różne rzeczy, a to szuka sobie dzwonka na komórkę (właczając oczywiscie co chwile przeróżne wysokie dzwięki), a to piosenki na wesele (włączając co chwile wszystkie wolne smęty), a to śpiewa, nuci sobie durne piosenki.... no jakas masakra! Ogólnie straszna gaduła, komentuje prawie wszystko co znajdzie na necie, dzwoni w swoich prywatnych sprawach, a to do meza, zeby psa nakarmił, do spółdzielni itp. itd. A jak przyjdzie kolezanka to już normalnie jakiś koszmar.... Mnie naprawde nie obchodzi co on robi, byle żeby się zamknął, nie odzywał, nie wydawał dżwięków ;) Ja się z moją pracą nie wyrabiam, przychodzę wczesniej, wychodzę póżniej i jedyne o czym marze to nie słyszenie tej paplaniny cały czas! Jakieś pomysły na upierdliwca?

Gość a szef tego nie widzi
????

Gość a jakze a jakze
a nie mozna po prostu zwrocic mu uwagi?

Niestety nie widzi, ponieważ siedzi w innym pokoju ... :(

a nie możesz powiedzeć " tu się pracuje"

Hmmm, no jakby się zwróciło uwagę to by sie obraziła śmiertelnie, poza tym ja niedawno przyszłam do pracy i tak głupio mi kogos ustawiac :(

Gość znajdz mu koze
to on ma meza?

Gość znajdz mu koze
zatyczki do uszu lub mp3 z cihca muzyka

może stopery sobie włóż;)

On jak współpracownik :) zatyczki i mp3 nie wchodzą w grę bo musze słyszec jak telefon dzwoni itp. ...

wyślij mu anonimowego maila o treśći " proszę się zabrać do pracy".

Gość ożesz ty....
to jest ich więcej ? ufff mój współpracownik co siedzi po prawicy ma tak samo, czasami poprostu wysiadam psychicznie, nic na takich debili nie działa,a to mruczy pod nosem, a to filmiki z netu oglada, a to gra na kompie itd, albo rzuca się z innym deilkiem spinaczami,dosłownie jak dzieci w przedszkolu,a przemadrzały to denerwujące kiedy musisz spędzić 8 godzin w takim towarzystwie, współczuję

hehe dobry pomysl :D tylko osoba ta jest "informatykiem" i chyba może sprawdzic jakos skąd przyszedł email...

Gość twój współpracownik ma
męża? Nie mieszkasz w Polsce?

Nucenie piosenek jest strasznie wkurzające!!! Gotowa jestem wtedy normalnie zabic czlowieka! albo stukanie nogami, palcami w rytm muzyki!!

Gość znajdz mu koze
a nie mozesz ty zrobic tak samo w czasie gdy ona jest zajeta jakas praca wazna? np. bebnic palcami, wlaczyc jakas glosna muzyke na telefonie, jakies denerwujace dzwieki? jak kuba bogu, tak bog kubie:P

Gość LEMAX
ja bym prosto w twarz powiedziala,ze przeszkadza mi w pracy jego,zachowanie!

Gość jkl
PROWO autorko najpierw zorientuj sie czy ten prwcownik to kobieta czy facet:D bo chyba sama sie pogubilas

Właśnie, ja chyba jestem za miękka, za bardzo mi zalezy na stosunkach panujących w biurze, ale nasz pokoik naprawde jest mały, a siedzi w nim 7 osób! Jednak jak już nie wytrzymam to cos wypale!

latwo dawac takie rady. ja mam tez taka starsza babke, spiewa, nuci, gada przez telefon, ciagle cos mowi do siebie. probowalismy ja prosic, dogadywac, czasem nawet nie uprzejmnie ale nic nie dziala. kolega zaczal byc dla niej niemily, dogadywac jej, to ona sie stala jeszcze gorsza i zaczely sie klotnie. jedynym rozwiazaniem sa sluchawki na uszy i musyka z kompa. zakladamy na 1 ucho (od strony tej babki), tak zeby slyszec telefon itp

Gość jkl
a i jeszcze !!!!!!!!!jestescie po jednych pieniadzach on sie bawi w necie a ty na kafeteri

Gość Prezesie wyluzuj
Daj spokój temu Jaśkowi

Gość to przeciez nic sie nie stanie
jak wykryje, ze Ty wysłałaś maila.

może nie będzie szukał kto to.... możesz napisać " dobrze panu radzę, proszę zabrać sie za pracę". Może pomyśli, że to szef;)

Gość Maagdalenka
Zauważyliście ile kobiet ma zaniedbane ,grube żółte pięty ,co widać zwłaszcza w okresie letnim??? Mój mąż kupił kilka kostek pumeksu i postanowił na żywca wreczać go takim właśnie kobietom.Właśnie wczoraj rozpoczął swoją krucjatę ,a było to tak: siedzimy w dobrej klasy kafejce ,a przy stoliku obok kilka młodych ,niby zadbanych kobiet ,w ciuchach z tzw górnej półki ,a jedna z nich ma pięty na 5 cm ,beton i żółć .Mąż podszedł i polożył przed nię jeden ze swoich pumeksów ,na co ona oblała sie rumieniem .Tylko czy to coś pomoże? czy wreszcie zadba?Jeśli tak to warto ,bo idąc za taką czasem aż zbiera na wymioty ,a w końcu kostka pumeksu kosztuje grosze ,warto w naród zainwestować,choćby po to ,aby nie robić obciachu przed obcokrajowcami.Zauważyliście ,że często kobieta zadbana ,a pięty z samego rana brudne? To pytam ,co ona nóg wieczorem nie umyła?i naprawdę tak trudno mlodej kobiecie się schylić?.Nikt nie jest ideałem ,ale higiena nie gryzie

Najgorsze jest to, że jak coś powiem tej osobie to jej kolezanki będą również przeciwko mnie...

Gość baby w pracy
zawsze cos nie bedzie pasowac , nawet jak bedzie kulturalno-oswiatowa to zacznie przeszkadzac lepsze ubranie :D

Gość ojjjj jakie to smutne
nie wyrabiasz sie z praca, wychodzisz pozniej bo na kafe siedzisz? ojj :D:D:D

hehe dzisiaj wlasnie robie sobie małą przerwę bo wszystkie baby się obijają w biurze :(

Gość współczuję
Współczuję, tez miałam taką jedną upierdliwą babę. Już nie pracuje hhihihihi :P