Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anetka-anetkowska

Czy Twoj facet sie zdradza? czy chcesz sie o tym przekonac?

Polecane posty

znam sposoby jak dostarczyc ci dowodow na wiernosc faceta jak sprawdzic jego reakcje na pewne sprawy jesli nie masz pewnosci co do wiernosci faceta napisz do mnie na meila !!!dzialamy w calej polsce !!! nasz meil : anetka-anetkowska@wp.p l piszcie a gwarantuje 100% zajecie sie sprawa !!! koszt jest indywidualnie wyliczany wszystkie dowody wysle badz dostarczy moj kurier nie biore kasy z gory !!!!

Gość majeczkaaaaa
Ale mnie to rozsmieszyło ;) Bo jak to jest- to nie jest firma detektywistyczna tak.???

Gość Ja chciałbym
sprawdzić wierność mojej suki rasy labrador. Wczoraj wróciła do domu nad ranem w towarzystwie podejrzanie wyglądającego owczarka niemieckiego. Widziałem jak lizał ją po uszach nim weszła do domu :-o

Gość patryk_____cwks
ej k......a ta laska mowi prawde w kilka godzin juz rozkminila moja panienke a raczej mala kur..... po co detektywi za kilka tys !! jak ona mi to szybko rozkminila za 200 zl jak macie problem to piszcie do niej

Gość patryk_____cwks
Gupia sucz dawała kibolom ŁKS-u za pół ceny, na gupia no... :-o

aaa juz wiem jakie sposoby :classic_cool: dam ci 500 a ty go uwiedziesz?:classic_cool:🖐️

nie musze spotykac sie z nim i uwodzic w tych czasach potrzebne jst wiele umiejetnosci zeby sie dowiedziec prawdy jednak my potrafimy dokonale to zorganizowac, nie bierzemy pieniedzy z gory platnosci zalatwiamy po przeprowadzeniu calej sprawy i zdobyciu dowodow