Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maa...

co zobic zeby paznkocie urosly w ciagu dwoch tygodni?

Polecane posty

Gość maa...

mam srednie ale chcialabym miec na slub swoje nie tipsy jest szansa ze urosna ? tylko co robic jakies olejki?

Gość saddfsdsf
odżywka sally hansen złota i urosną w tydzień

Gość milla00
Przede wszystkim wzmacniaj paznokcie żeby się nie ukruszyły i nie rozdwoiły. Smaruj nawet kilka razy dziennie paznokcie i skórki olejkiem rycynowym, raz dziennie wmasuj w całe dłonie oliwę z oliwek (masuj kilka minut skórę i paznokcie) lub rób kąpiel dla dłoni w podgrzanej oliwie z sokiem z cytryny. nakładaj wokół paznokci maść z wit. A, polecm Retimax 1500. Najlepiej stosować taką kurację codziennie i ocszywiście nie malować paznokci przez ten czas. tak odżywione paznokcie będą zdrowe i mocne, nie ma grawancji ze szybciej urosną, ale chyba nic takiej gwarancji nie daje.

Gość maa...
dziekuje! a gdzie kupię tę odżywkę, w jakich sklepach najszybciej dostanę?

Gość maa...
saddfsdsf--- czy mozesz napisc jaka to konkretnie odzywka do kruchych paznokci czy co ma na celu? wpisalam w google i jest duzo tych odzywek

Gość fubfelwjeblceb
Kup sobię Capivit i bierz codziennie Mi paznokcie szybko rosły po tym

Gość maa...
ale w dwa tygodnie da rady z tym capivitem czy to zalezy?

Gość fubelvcjojhdo
powinno dać radę tylko bierz regularnie codziennie bierz i powinno trochę pomóc Ja mam capivit total action

zgadzam się, najlepsza jest odżywka odżywka sally hansen złota. paznokcie rosną błyskawicznie, tylko trzeba się stosować do sposobu używania. złota jest jedna: http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=7538 kupisz w douglasie, sephorze, pewnie w zwykłych perfumeriach też są. albo poszukaj na allegro - może wystawia ktoś z Twojego miasta to nie będziesz musiała czekać na przesyłkę

Gość jełopek
Może sok z gumijagód pomoże?

Gość maa...
a akrylowe to żelowe inaczej?

Gość maa...
laida udalo i sie zakupic tą odżywkę ale na opakowaniu jest napisane aby nakladac ją co drugi dzien czyli nie moge codziennie? tzn wyglada na to, ze nie ale moze zrobilyscie odstepstwa i nic wam nie bylo?

ja nakładałam tak jak radzi producent ale pewnie nic się nie stanie, jeśli nałożysz częściej. pytanie tylko, czy jest sens