Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starkówna

ale sie wkurzyłam!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość starkówna

Oglądałam z moim mężem gre o tron, piwko fajna atmosfera itp. no i okazało się że jedna z bohaterek ( blondyna od dzikusa- piękna zresztą jak nie wiem co) jest strasznie do kogoś podobna jak stwierdził mój mąż po dłuższym zastanowieniu stwierdziłam w myslach że ona jest podobna do klientki z która mój mąż miał przyjemność kiedyś pracować i gdyby nie moja czujność dawno by się z nią pieprzył nie powiedziałam na głos kogo mi przypomina ale jak sie go zapytałam czy juz wie popatrzył się na mnie wymowie i z głupim usmieszkiem na twarzy mówi NIE WIEM . Pare dni temu jak zaczęlismy oglądać i ja zobaczył to stwierdził że najładniejsza laska jaka widział ... Czar wieczoru prysnał, wróciły złe wspomnienia itp. jak myslicie nie powiedział mi dlaczego??? przeciez dobrze wiem że ja skojarzył

Gość trekkkkkk
bo ma cos na sumieniu:-))))))))))

Gość ja bym się mocno wkurzyła
już za samo stwierdzenie "najładniejsza laska, jaką widział". chyba z miejsca zażądałabym rozwodu i niech sobie spierdala do tej najładniejszej. facet może się oglądać za innymi, wiadomo i tak, że to robi, ale nie ma prawa takiego czegoś powiedzieć. to jest absolutny brak szacunku.

Gość szrekkkk
bo ma cie w dupie

Gość starkówna
tu kwestia umowna jak oglądamy razem filmy to ja tez mówię na głos np. zajebisty facet podoba mi itp. tak samo on ma prawo mu sie podobać ale wkurwiłam się zę dobrze wiedziła do kogo jest podobna i głupio przemilczał

Gość asdfghjsadfghjkadsfdfhgh
no a jakze! przeciez faceci to skurwysyny co pluja sperma z czlonkow- i pierdza dupa w ustach te slowa o tzm milosci jak im sie chce wsadzic czlonka w mokra dziure a potem zapirdalaja w inna dzoure skurwysyny http://www.youtube.com/watch?v=WwK30L9o6lw

Rzeczywiście przegiął :O ja mojemu za coś takiego zrobiłabym piekło na ziemi

Gość starkówna
no a co ja miałam zrobić robić awanture z takiego powodu z może nie oniej myslał a ja bym wyskoczyła z takim tekstem dupiate uczucie

Gość lulu na mościeeeeeeeeeee
kocha ja i tyle w temacie