Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość berlisooooooooooooooo

Nie ma miłości...chyba...

Polecane posty

Gość berlisooooooooooooooo

Nigdy się chyba naprawdę nie zakochałam :( Nie wiem co to znaczy miłość :(

Gość Martwiąca się
To masz dobrze , przynajmniej serce Cię nie bolało kiedy poczuło się oszukane bo nie kochane

Gość najnajnajnaj
miłość to brama do piekieł

Autorko ciesz się w takim razie ! Miłość to najgorzej wyniszczające uczucie ,przez chwilę jest pięknie ,ale zostawia po sobie tylko zgliszcza ,zabija człowieka od środka na wiele sposobów... Wiele bym dała by być na Twoim miejscu.

Gość brak_pomysłu_na_nick
No i się ciesz! Ja się po raz pierwszy zakochałam ponad 6 lat temu. Dużo wycierpiałam, bo facet mnie odrzucał przez wiele miesięcy. W końcu się udało. Szczęśliwy związek, nie obywało się bez przeszkód, ale zawsze jakoś z nich wychodziliśmy. Rok temu nawet zamieszkaliśmy razem. I co? Kopnął mnie tydzień temu w tyłek i tyle było z tej wielkiej miłości. Serce złamane, masa wspólnych wspomnień i przeżyć, które już nie wrócą, sporo wspólnych spraw do załatwienia, których uniknąć się nie da... Chciałabym być na miejscu takich osób, które nigdy nikogo nie kochały. Tam gdzie jest miłość zawsze prędzej czy później pojawia się cierpienie. I to jakie. Czasem człowiek nie może się z łóżka pozbierać rano, albo wcisnąć w siebie śniadania... Ciesz się więc, a nie narzekaj... Miłość to su... Zawsze Cię wystawia.